Rx 9070xt - 9700x li sistem toplayacağım 10k bütçe ile anakart bakıyorum bu ikisi arasında kaldım hangisini almam daha mantıklı olur ve yazılımsal olarak hangisi daha sorunsuzdur ?
Genel bir cevap verilemez sizin öncelikleriniz önemli burda teknoloji sitelerinden karşılaştırmalra bakıp kendi istek ve ihtiyaçlarınız doğrultusunda seçmeniz en uygunu olur 2 markada köklü ve kaliteliRx 9070xt - 9700x li sistem toplayacağım 10k bütçe ile anakart bakıyorum bu ikisi arasında kaldım hangisini almam daha mantıklı olur ve yazılımsal olarak hangisi daha sorunsuzdur ?
Attıgınız anakartlardan msi olan genel olarak daha iyi şahsen küçük boylu anakart almanızı önermem port sayısı ve soğutma daha zor oluyor ayrıca veri yol bağlantılarıda daha çok sorun çıkartabilir ben olsam msi tercih ederdim önemli bir kaç özelliği daha iyi. Epey üzerinden hızlıca farkları görebilirsiniz https://www.epey.com/anakart/karsil...ng-b850m-plus-wifi_msi-b850-gaming-plus-wifi/Rx 9070xt - 9700x li sistem toplayacağım 10k bütçe ile anakart bakıyorum bu ikisi arasında kaldım hangisini almam daha mantıklı olur ve yazılımsal olarak hangisi daha sorunsuzdur ?