Neler Yeni

Çözüldü✓ MSI anakartta BIOS'a girilmiyor

Zat-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Doğukan Çağlar
Instagram
Ldcaglar
Merhaba,

Msi A320M-A Pro anakartına sahibim biosa giremiyorum ya da giriyorum ekran gelmiyor HDMI ile bağlıyorum ekranıma portta değiştirdim ancak herhangi bir şekilde giremiyorum farklı bir yolu yokmudur?

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,498
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Msi anakartlarda bu sorun kronik, bazen yapıyor bunu. Özellikle bir çözümünün bulamadım. Böyle olunca bios pilini söküp bir gün bekliyorum. Geceden sök yarın dene.

Zat-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Doğukan Çağlar
Instagram
Ldcaglar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu arada AMD-V özelliğini açmak istiyorum o yüzden BIOS'a girmek istiyorum. Farklı bir yolu varsa önerilerinize açığım.

Zat-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Doğukan Çağlar
Instagram
Ldcaglar
Biosa farklı bir giriş olarak işimi gördü teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Msi anakartlarda bu sorun kronik, bazen yapıyor bunu. Özellikle bir çözümünün bulamadım. Böyle olunca bios pilini söküp bir gün bekliyorum. Geceden sök yarın dene.
Az önce pili sök tak yaptım belki bir umut diyerek ancak olmadı şimdi pili söküp yarın deneyeceğim deneyimimi sizinle de paylaşırım teşekkür ederim

Zat-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Doğukan Çağlar
Instagram
Ldcaglar
Pili yeniden taktığımda herhangi değişen bir durum olmadı ancak çözüm öneriniz için teşekkür ediyorum. Çözüm olarak ise şöyle bir yol izledim televizyona bağlayıp oradan BIOS'a giriş yaptım oradan sanallaştırmayı açıp işimi hallettim. Eğer evinizde farklı bir monitör ve ya televizyon varsa ona kurup oradan BIOS işlerinizi halledebilirsiniz.

Top Bottom