OCCT testinde en iyi soğutma sistemine sahip kart gelsin 85 90 dereceyi görür.24 Saatte soğutması iyi kartlara zarar gelmez.
max 70 görüyorum ekran kartımla.OCCT testinde en iyi soğutma sistemine sahip kart gelsin 85 90 dereceyi görür.
Tam yük verip 1 saat sonunda ekran görüntüsü atar mısın?max 70 görüyorum ekran kartımla.
Açıkçası siz istediniz diye 1 saatimi boşa harcayamam.Tam yük verip 1 saat sonunda ekran görüntüsü atar mısın?
Dostum, ASUS Rog Strix RTX 3090 kullanıyorum. OCCT testinde kartım 85 dereceye kadar çıkıyor. Mining ekran kartına zarar vermez diye kendini avundur. İyi forumlar dilerim.Açıkçası siz istediniz diye 1 saatimi boşa harcayamam.
Ne alaka yav mining yaptığımı nereden çıkardınız. Neden kafanızdan bahane uyduruyorsunuz ?Dostum, ASUS Rog Strix RTX 3090 kullanıyorum. OCCT testinde kartım 85 dereceye kadar çıkıyor. Mining ekran kartına zarar vermez diye kendini avundur. İyi forumlar dilerim.
RX 570 kullanma fırsatımda oldu, OCCT testinde 90 dereceye çıkıyordu. Sizin kartınızdan da kat kat güçsüz bir kart. O ekran kartıda Rog Strix serisiydi. 70 derece demeniz çok saçma çünkü, OCCT ekran kartına saçma sapan bir yük bindiriyor aynı PRIME 95 testi gibi. Neyse hocam konu amacından sapmasın iyi akşamlar.Ne alaka yav mining yaptığımı nereden çıkardınız. Neden kafanızdan bahane uyduruyorsunuz ?
Ayrıca 3090 3060'tan çok daha güçlü bu yüzden ısınması normal değil mi ?
Kafanıza hayran oldum gerçekten.
Size de. Hala mining olayını nereden çıkardığınızı anlayamadım.RX 570 kullanma fırsatımda oldu, OCCT testinde 90 dereceye çıkıyordu. Sizin kartınızdan da kat kat güçsüz bir kart. O ekran kartıda Rog Strix serisiydi. 70 derece demeniz çok saçma çünkü, OCCT ekran kartına saçma sapan bir yük bindiriyor aynı PRIME 95 testi gibi. Neyse hocam konu amacından sapmasın iyi akşamlar.
Başka birisi demiş miningin zararı yok diye siz sandım kusura bakmayın.Size de. Hala mining olayını nereden çıkardığınızı anlayamadım.