Neler Yeni

Yardım MSI B350M GAMING PRO Bios Güncellemesi Nasıl Yapılır ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
furkan
Merhaba, kullanmakta olduğum. B350M GAMING PRO anakartımı BIOS güncellemesini yapamamaktayım. İşlemci değişikliği yaparak Ryzen 5 3600 satın aldım. Fakat güncelleme yapamadığım için kullanamamaktayım. BIOS güncellemesini yaparken flash belleğimi görmekte fakat içeriğini görmemektedir. Haliyle güncelleme dosyasını görememekteyim. Ayrıca NTFS - FAT32 olarak da denendi, bir sonuca varılamadı.

Gerekli bilgiler:
B350M GAMING PRO (MS-7A39)
BIOS versiyonu: E7a39atl. 2fa.
İşlemci: Ryzen 3 2200G - (Ryzen 5 3600 yükselteceğim)

Ekler

• 1.jpg
    1.jpg
    1.6 MB · Hit: 72
  • 2.png
    2.png
    393.4 KB · Hit: 60
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hiç bir Dosyanın içinde 3 adet dosya yok. Sadece 2 tane var, 1 tanesi txt diğeri ise güncelleme dosyası. ama görmüyor sorun orda .

keremgencer_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Kerem Gencer
USB nin içerisinde sadece BIOS güncellemesi mi var yoksa başka dosyalar da var mı .txt hariç

keremgencer_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Kerem Gencer
Bi BIOS dan çıkıp USB ye sadece yüklemek istediğin güncellemeyi atarmısın (USB de ki diğer güncelemeleri USB den çıkar).

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam onlarıda denedim ekstradan hepsini de atıp denedim. Fotoğrafa aldanma yani öyle denk geldiği için koydum sadece. Ben sana şöyle bir şey söylim şimdi hocam E7A39ATL var E7A39AMS falan böyle değişik şeyler var benim ki ATL ama benimki ile ilgili bulamıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
furkan
şu anda indiriyorum. Dediği Şeyleri yüklüyorum. bittikten sonra bios güncellemeye mi çalışayım ? yoksa direk işlemcileri değiştirip deneme mi yapayım. ekte belirttiğim gibi destekliyor gibi bi ibareler var.

Ekler

• 22222.png
    22222.png
    44.1 KB · Hit: 53

keremgencer_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Kerem Gencer
şu anda indiriyorum. Dediği Şeyleri yüklüyorum. bittikten sonra bios güncellemeye mi çalışayım ? yoksa direk işlemcileri değiştirip deneme mi yapayım. ekte belirttiğim gibi destekliyor gibi bi ibareler var.
BIOS güncellemeye çalış ben de o arada araştırıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
furkan
hocam bios güncellemeye çalıştım gene görmüyor flash.
+flash önyüklenemez falandır dediler onu aç dediler onuda açtım gene yok.
+dosya uzantısını rom olarak da değiştirdim belki bişiler etki eder diye oda olmadı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Arex hocam ilgilenebilirmisin ?

Top Bottom