Para biraz daha biriktirilip b550 asrock almanız önerimdir ha öyle imkan yoksa msi b450 (modele bağlı iyiyse a520 de alınır )arkadaşlar 2.000tl bütçem var şimdi kullandığım b450 anakart 2. sistemi toplamayı düşünüyorum ve sistemimden çıkan ile 2. sistemi toplayacağım
şimdi baktım b550m anakartların fiyatı a520lere yakın acaba sizin önerebileceğiniz bir b550 anakart veya çin üretimi x79 anakart kiti alınır mıPara biraz daha biriktirilip b550 asrock almanız önerimdir ha öyle imkan yoksa msi b450 (modele bağlı iyiyse a520 de alınır )
B550 alma gibi bir imkanın varsa direk al gigabyte MSI Asus asrock biostar bu markalar bilindik ve iyidirşimdi baktım b550m anakartların fiyatı a520lere yakın acaba sizin önerebileceğiniz bir b550 anakart veya çin üretimi x79 anakart kiti alınır mı
O setlerle alakalı pek bir bilgim yok tr de çok fazla incelemesi olanda bir set değiller tr de zaten çok tutmadı diye biliyorum yani fazla bilgisi olmayan bir şeyi almaktansa normal anakart almak daha mantıklı pahalı yada ucuz bilemem ama guvenlik en önemlisi sonuçtapeki acaba çinden x79 anakart set almak nasıl olur acaba
anladım peki teşekkür ederim o işlemciler çok çekirdekli ve ramleri daha ucuz diye 64gb ram takıp slim kasa yapmayı düşünüyordum ancak bu daha mantıklı peki b450m anakart r5 1600 işlemci ve ekstra güç girişine sahip olmayan bir kart ile 250-300w psu yeter mi sizceO setlerle alakalı pek bir bilgim yok tr de çok fazla incelemesi olanda bir set değiller tr de zaten çok tutmadı diye biliyorum yani fazla bilgisi olmayan bir şeyi almaktansa normal anakart almak daha mantıklı pahalı yada ucuz bilemem ama guvenlik en önemlisi sonuçta
Yeteranladım peki teşekkür ederim o işlemciler çok çekirdekli ve ramleri daha ucuz diye 64gb ram takıp slim kasa yapmayı düşünüyordum ancak bu daha mantıklı peki b450m anakart r5 1600 işlemci ve ekstra güç girişine sahip olmayan bir kart ile 250-300w psu yeter mi sizce
Ne yapacağına bağlı, oyun performansı için kötüler, sunucu kurmak veya render almak için tabii ki çok iyilerpeki acaba çinden x79 anakart set almak nasıl olur acaba
Yeter
anladım böyle bazen oyun oynamak bazen ise mc sunucu açıp arkadaşlarla oynamak ve ana bilgisayarımda oyun oynayıp o bilgisayarda video editleyip yüklemeye ve taşınabilir halde kullanmak için peki bu server sistemi 250-300w psu ile kullanmayı düşünüyorumNe yapacağına bağlı, oyun performansı için kötüler, sunucu kurmak veya render almak için tabii ki çok iyiler![]()
Alınmaz.peki acaba çinden x79 anakart set almak nasıl olur acaba