Neler Yeni

Yardım MSI B450 Tomahawk MAX ile RGB Kontrol Edebilir miyim?

Krylo_27

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
AbdulBaki
Selamun Aleyküm arkadaşlar. Ben tam RGB Manyağıyımdır. Yakında yeni PC alıcak gibiyiz, Kasa fanlarımın, Ekran Kartımın, Ram'ın falan RGB ve ayarlanabilir olmasını istiyorum ve en ucuz MSI B450 Tomahawk MAX Ankartını buldum. MSI Mystic Light üzerinden Kasa fanlarının, ekipmanların, Ram'ın falan rengini ayarlayabilrimiyim. Bir de mesela Kasanın arka fanını Rainbow, öndeki bir tanesini Dalga diğerini de düz renk falan yapabilirmiyim (Bu şey olsa da olur olmasa da olur) ve bunları yapabilrisem fanların pinini falan nereye takarım (Resimde gösterirseniz daha iyi olur).

donsuz kral

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Dediğin şey ARGB sayesinde oluyor, Tomahawk Max'ın ARGB desteği yok. Yapamazsın yani. Ayrıca kasanın da ARGB destekli fanlara sahip olması gerek.

sami şahin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Argb destekli bir model seçin rgb manyağı iseniz anakartta ucuza kaçmayın

Krylo_27

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
AbdulBaki
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

ZınK

80+
Selamun Aleyküm arkadaşlar. Ben tam RGB Manyağıyımdır. Yakında yeni PC alıcak gibiyiz, Kasa fanlarımın, Ekran Kartımın, Ram'ın falan RGB ve ayarlanabilir olmasını istiyorum ve en ucuz MSI B450 Tomahawk MAX Ankartını buldum. MSI Mystic Light üzerinden Kasa fanlarının, ekipmanların, Ram'ın falan rengini ayarlayabilrimiyim. Bir de mesela Kasanın arka fanını Rainbow, öndeki bir tanesini Dalga diğerini de düz renk falan yapabilirmiyim (Bu şey olsa da olur olmasa da olur) ve bunları yapabilrisem fanların pinini falan nereye takarım (Resimde gösterirseniz daha iyi olur).
Tamer abi nasılsın

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,552
İsim
Enes Bahadır
edilmiyor maalesef bende var o anakart değiştiricem :) ARGB desteklemiyor ama RGB var

ssuiton

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Rıfat Demir
Gigabyte B450 Aorus Elite
Asus Tuf B450 plus/pro gaming
Önerebilirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri