Willmackenzie303
80+
- En İyi Cevap
- 1
Öyle bi marka mı var? Hiç duymadım açıkçası.Psu da taht seasonic in bence. Hiç sorunlu modeline rastlamasım.
Öyle bi marka mı var? Hiç duymadım açıkçası.Psu da taht seasonic in bence. Hiç sorunlu modeline rastlamasım.
1975 ten beri sadece psu üreten,asus un psu yaparken yardım aldığı çok kaliteli bir marka.Öyle bi marka mı var? Hiç duymadım açıkçası.
1975 ten beri sadece psu üreten,asus un psu yaparken yardım aldığı çok kaliteli bir marka.Öyle bi marka mı var? Hiç duymadım açıkçası.
1975 mi? Vay be, asus bile ondan yardım almış, ama asus un rog strix dışındaki psu ları kötü Mesela vento.1975 ten beri sadece psu üreten,asus un psu yaparken yardım aldığı çok kaliteli bir marka.
Mesaj otomatik birleştirildi:
1975 ten beri sadece psu üreten,asus un psu yaparken yardım aldığı çok kaliteli bir marka.
Uyumlu da o PSU iyi değil.MSİ b450 tomahawk max ile
bu psu uyumlumudur alsam herhangi bir sıkıntı çıkarmıRampage RMP-600-80P 600W 80+ 12 cm Fan Siyah Güç Kaynağı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Rampage Rmp-600-80p 600w 80plus Bronz 12cm Fan Aktif Pfç Power yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
TR'de pek popüler değil ama yurt dışında bir ton hayranı var en kaliteli, büyük ve tecrübeli markalardan biri.Öyle bi marka mı var? Hiç duymadım açıkçası.
aralarında ne fark varKendim kullanıyorum, herhangi bir sorun yaşamadım;
https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-xigmatek-x-calibre-en40711-600-w-fiyati,452550612.html
Lakin şunu öneririm;
![]()
FSP Speed Series Hydro 600 W 80+ Bronze 12 CM Fanlı Aktif PFC Güç Kaynağı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
FSP Speed Series Hydro 600 W 80+ Bronze 12 CM Fanlı Aktif PFC Güç Kaynağı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Evga SUPERNOVA 1600W aliniz.Bütçe önermezseniz ROG THOR 1200W önereceğim.
Ryzen 5 3400gx-calibre'yi duymadım ne yalan söyleyeyim. Sistem ne ki?
İleride ekran kartı düşünüyor musun? Yoksa bu sisteme yüksek bir psu almana hatta o anakarta bile gerek yok bence.Ryzen 5 3400g
2×8 3200 ram
240gb ssd
Msi b450 tomahawk mac
evet ileride ekran kartı alıcamİleride ekran kartı düşünüyor musun? Yoksa bu sisteme yüksek bir psu almana hatta o anakarta bile gerek yok bence.
anakrt indirimde idi ucuza geldiİleride ekran kartı düşünüyor musun? Yoksa bu sisteme yüksek bir psu almana hatta o anakarta bile gerek yok bence.
Hangi ekran kartı hocam. Ve bütçe ne? ona göre önereyim.evet ileride ekran kartı alıcam
şuan değil daha karar vermedim ekran kartına alcağım zaman karar vericemHangi ekran kartı hocam. Ve bütçe ne? ona göre önereyim.
Hangi ekran kartı hocam. Ve bütçe ne? ona göre önereyim.