Anakartın mı yok sadece ne için anakart bakıyorsun ?Gidibayt b450 ikinci el bulamıyorum bulsamdan elden veriyorlar yani bu anakart alınır mı yada buna benzer bütçe 2.500 tl geçmeyecek öneri var mı?
2.500 TL'yi biraz daha geçip bunu alman en mantıklısı olacak. https://www.n11.com/urun/msi-b550m-...t-am4-matx-anakart-1725773?magaza=tekramarketGidibayt b450 ikinci el bulamıyorum bulsamdan elden veriyorlar yani bu anakart alınır mı yada buna benzer bütçe 2.500 tl geçmeyecek öneri var mı?
sistem topladım rx 6600 xt ryzen 5 5500 bir anakart kaldıAnakartın mı yok sadece ne için anakart bakıyorsun ?
Arkadaş güzel anakart önermiş bütçeni zorlayabilirsen onu al.sistem topladım rx 6600 xt ryzen 5 5500 bir anakart kaldı
öyle yapacağım gibi dostum teşekkür ederimsistem topladım rx 6600 xt ryzen 5 5500 bir anakart kaldı
Rica ederim ne demek. Bu dediğin anakart b450 a520 1k civarına alınır. Yoksa ya da pahalı satıyorlarsa tercih etmemek gerekir.öyle yapacağım gibi dostum teşekkür ederim
2 adet m2 yuvası mevcut biri 4 diğeri 3 destekliyor. Neden iade ettiniz pahalı mı geldi beklentinizi mi karşılamadı yoksa görüntü mü alamadınız ?Hocam anakart arayışındaydım fakat bu anakartı daha önce görmedim ve 2100 liraya b450 aldım iade edip bu ürünü tercih etmeli miyim? kaç m2 slotu var acaba bilginiz var mı
henüz iade etmedim fakat vazgeçtim. b450 de tek m2 slotu var elimde ise 2 tane ssd var belki değerlendiririm diye düşündüm fakat masraf etmemek adına vazgeçtimRica ederim ne demek. Bu dediğin anakart b450 a520 1k civarına alınır. Yoksa ya da pahalı satıyorlarsa tercih etmemek gerekir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
2 adet m2 yuvası mevcut biri 4 diğeri 3 estekliyor. Neden iade ettiniz pahalı mı geldi beklentinizi mi karşılamadı yoksa görüntü mü alamadınız ?
Bu anakartları 2. el almak çok daha mantıklı. Çünkü 600-700tl gibi farklara b550 varken bir tık saçma oluyor.henüz iade etmedim fakat vazgeçtim. b450 de tek m2 slotu var elimde ise 2 tane ssd var belki değerlendiririm diye düşündüm fakat masraf etmemek adına vazgeçtim
Maalesef 2100 liraya sıfır aldımBu anakartları 2. el almak çok daha mantıklı. Çünkü 600-700tl gibi farklara b550 varken bir tık saçma oluyor.