yani ben fanları yazılım üzerinden kontrol edemezmiyim.(renklerini)ARGB portu yok fakat FAN portu var.
Fanlarınızı çalıştırıp hızını kontrol edebilirsiniz fakat renkleri kontrol etmek için kontrolcü gerekecektir.
Fan hızını sadece yukardaki arkadaşın dediği gibi kontrolcü gerekir renkler için.yani ben fanları yazılım üzerinden kontrol edemezmiyim.(renklerini)
Kontrolcü ile edebilirsin.yani ben fanları yazılım üzerinden kontrol edemezmiyim.(renklerini)
o zaman anakart üzerinden renkleri kontrol edebileceğim bir anakart önerir misiniz. Msi olursa iyi olur.(fanlarım yazılım üzerinden renk değiştirme desteği veriyor.)Kontrolcü ile edebilirsin.
Yani bilgisayarından edemezsin.
o zaman anakart üzerinden renkleri kontrol edebileceğim bir anakart önerir misiniz. Msi olursa iyi olur.(fanlarım yazılım üzerinden renk değiştirme desteği veriyor.)Fan hızını sadece yukardaki arkadaşın dediği gibi kontrolcü gerekir renkler için.
o zaman anakart üzerinden renkleri kontrol edebileceğim bir anakart önerir misiniz. Msi olursa iyi olur.(fanlarım yazılım üzerinden renk değiştirme desteği veriyor.)Kontrolcü ile edebilirsin.
Yani bilgisayarından edemezsin.
İki chipsette de ARGB bulunan anakart yok denecek kadar az.o zaman anakart üzerinden renkleri kontrol edebileceğim bir anakart önerir misiniz. A320M yada B450. Msi olursa iyi olur.(fanlarım yazılım üzerinden renk değiştirme desteği veriyor.)