RealtekDusmani
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Öncelikle bu konu daha önceden açılmış linki buraya bırakayım Buradan tıklayarak konuyu anlamak için okuyabilirsiniz Tamamiyle aynı sorunları yaşıyorum ne eksik ne fazla. Konuyu açan kişiye ulaşmaya çalıştım fakat kendisi para verip başka anakart almış sanırsam. MSI Armor RX570 4GB ve MSI B450M-A PRO MAX kullanıyorum. Sorun kısaca Realtek in hiçbir şekilde kurulmaması, Microsoft Store'da dahi gözükmüyor, sitesinden uygun Realtek sürücüsünü indirip kurduğumda alınan sonuç hep aynı. Ne aygıt yöneticisinde gözüküyor Realtek HD Audio aygıtı, ne başka bir yerde. Gözle görülür belge için link bıraktım konunun başında, o konudaki durumun aynısını yaşıyorum. Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim. USB ses kartı alıp geçiştirmek istemiyorum. Anakartım bozuldu sanıp 2. anakartı aldım bu durumdan sebep. Elimdeki 2 anakartta da aynı sorunu yaşamaktayım. BIOS güncel, her türlü driver güncelleştirmesi vs denendi, DDU ile kaldırmadım sadece çünkü iyi anlamam bu işlerden bozabilirim bir şeyleri. Windows sürümüm 20H2 . IS Derlemesi 19042. Aşağıya birkaç fotoğraf bırakıyorum konuyla alakalı.
Konu açılmış olmasına rağmen sorun çözülmemiş forumdaki dostumuz yeni anakart alıp kendince sorunu çözmüş anlaşılan fakat benim böyle bir şansım yok maalesef.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Konu açılmış olmasına rağmen sorun çözülmemiş forumdaki dostumuz yeni anakart alıp kendince sorunu çözmüş anlaşılan fakat benim böyle bir şansım yok maalesef.