720 TL'ye aldığınız modelin başlıkta yazan olduğuna emin misiniz ?720 TL'ye aldım iyi midir? rtx 3060, ryzen 5 5600xli sistemde kullanıcam
bende şuan onu sorguluyorum :/720 TL'ye aldığınız modelin başlıkta yazan olduğuna emin misiniz ?
Evt hepsi buradadan almıştım ve satıcı hepsiburadanın kendisiydi ve zaten kargo elime ulaştı720 TL'ye aldığınız modelin başlıkta yazan olduğuna emin misiniz ?
Evt o knkbende şuan onu sorguluyorum :/
B550M-A PRO'dur o kanka
Siz deyince farkettim oymuş beyler kusura bakmayın neyse o anakart iyi midir?B550M-A Pro olmasın o?
güzel bi anakart fakat fiyatının biraz daha üstünde daha iyi anakartlar mevcutEvt hepsi buradadan almıştım ve satıcı hepsiburadanın kendisiydi ve zaten kargo elime ulaştı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evt o knk
Mesaj otomatik birleştirildi:
Siz deyince farkettim oymuş beyler kusura bakmayın neyse o anakart iyi midir?
Değilmiş knk m ile karıştırmışım genelde böyle şeylerde karıştırıyorum neden bu kadar benzer isimler koyuyorlarkigüzel bi anakart fakat fiyatının biraz daha üstünde daha iyi anakartlar mevcut
MSI B450 Tomahawk Max AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B450 Tomahawk Max AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B450 Tomahawk Max AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 6.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comAsus Tuf B450-PLUS II AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Tuf B450-PLUS II AMD AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatlarını Akakçe ile takip et! Asus Tuf B450-PLUS II AMD AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
onu bilmiyorum ben satıcılar ile konuşmalıyızDeğilmiş knk m ile karıştırmışım genelde böyle şeylerde karıştırıyorum neden bu kadar benzer isimler koyuyorlarki