Neler Yeni

🔥İndirim MSI B550 Tomahawk 1490tl

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,902
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

KPSharingan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Berke S
Extreme hız aşırtmacılar var onları hariç tutmuş olabilir.
İş veya workstation da iyi değil mi tarzı bir anlam çıkarmıştım ben ama öyle bir şey yok o zaman anladığım kadarıyla :)

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,902
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Hocam ikinizide ekledim ama sormak istedim, amacı sadece oyunsa ibaresi neden tam olarak acaba?
Tam olarak amacı oyun işte daha nasıl açıklıyım kardeşim.
R9 5900x ve R9 5950x ile işlem yapıyorsa çıktı 3d modelleme grafik gider x570 godlike hero tarzı anakart alır.

KPSharingan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Berke S
Tam olarak amacı oyun işte daha nasıl açıklıyım kardeşim.
R9 5900x ve R9 5950x ile işlem yapıyorsa çıktı 3d modelleme grafik gider x570 godlike hero tarzı anakart alır.
Dediğinizi anlamak için zaten halihazırda konuya vâkıf veyahut donanımsal olarak bilgi sahibi olmak gerekiyor, mesela R9 dan sonra yazdığınız faydalı bir bilgi olabilir açıklarsanız, şu şu işlemciyle minimum şu anakart kullanılmalıdır bununda sebebi şudur, neden bunu söylüyorum şimdi ben r9 5900x aldım ama yanınada misal 550 gaming edge lerden sipariş ettim fikrim olmadığı için ben kullanmayacak mıyım o zaman bu işlemcinin nimetlerini?

Penguen

80+ Silver
Hocam sepetistten ben aldım. Hiçbir sorun yok, aşırı iyi bir şekilde paketlenmiş olarak teslim edildi, memnun kalırsınız.
Sepetist'i önermiyorum. B550 Gaming Plus aldım, 1-2 jumperda yamuk vardı. 14 gün içinde iade etmek istedim, almadılar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dediğinizi anlamak için zaten halihazırda konuya vâkıf veyahut donanımsal olarak bilgi sahibi olmak gerekiyor, mesela R9 dan sonra yazdığınız faydalı bir bilgi olabilir açıklarsanız, şu şu işlemciyle minimum şu anakart kullanılmalıdır bununda sebebi şudur, neden bunu söylüyorum şimdi ben r9 5900x aldım ama yanınada misal 550 gaming edge lerden sipariş ettim fikrim olmadığı için ben kullanmayacak mıyım o zaman bu işlemcinin nimetlerini?
Overclock yapmayacaksan herhangi bir Ryzen işlemciyi sıkıntısız besler. Overclock varsa Ryzen 7 ve 9 takmazdım ben.

Sepetist'i önermiyorum. B550 Gaming Plus aldım, 1-2 jumperda yamuk vardı. 14 gün içinde iade etmek istedim, almadılar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Overclock yapmayacaksan herhangi bir Ryzen işlemciyi sıkıntısız besler. Overclock varsa Ryzen 7 ve 9 takmazdım ben.
Bana gelen paketi neredeyse kuş tüyüne sarıp göndermişlerdi, size öyle denk gelmiş hocam. İade ise, bütün firmalar aynı, paketi açtıktan sonra bana ne deyip geçiyorlar. Bu tarz konularda bence durum amazon ve diğerleri diye ayrılıyor maalesef, farklı firmalarda bende aynı sıkıntıyı yaşadım.

Bir de soru sorayım size, bende de 5600x var, bu anakartı aldım. İleride 5800-5900'e geçebilirim keyfi olarak, oc da yapabilirim belki. Siz böyle deyince acaba x570 mi alsaydım diye düşündüm. Güç beslemesi mi yeterli gelmiyor öyle durumlarda?

Top Bottom