Neler Yeni

MSI B550M PRO-VDH WİFİ GÖRÜNTÜ GELMİYOR

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
ÖMER FARUK YEŞİL
MERHABALAR YENİ BİR SİSTEM TOPLADIM.

ANAKART : MSI B550M PRO-VDH WİFİ
İŞLEMCİ : RYZEN 5 5600X
EKRANKARTI : POWERCOLOR AMD RADEON RX 7700 XT
RAM : KINGSTON 32GB 3600MHZ DDR4 CL18 KF436C18BBK2/32TR
M2 SSD : KİNGSTON NV2 1TB
PSU : FSP HYPER 80+ 650W

BU SİSTEMİ TOPLADIM. ÇALIŞTIRINCA GÜÇ GELİYOR KASA FANLARI DÖNÜYOR. EKRAN KARTI TEPKİ VERMİYOR. USB PORTU KABLOSUZ KLAVYE TAKTIM TEPKİ VERMİYO. EKRANA GÖRÜNTÜ GELMİYOR. CPU IŞIĞI YANIYORDU.
ÇÖZÜM OLARAK USB BİOS UPDATE YAPTIM. DAHA SONRA DRAM IŞIĞI YANMAYA BAŞLADI. RAMLARI TEK TEK DENEDİĞİMDE DRAM IŞIĞI SÖNÜYOR CPU IŞIĞI YANIYOR. MSI SİTSİNDENDENRAMLARIMI KONTROL ETTİM DESTEKLENENLERDE YOKTU. KINGSTON SİTESİNDEN KONTROL ETTİĞİMDE DESTEKLENİYOR GÖZÜKÜYOR. SORUN TAM OLARAK NEDİR SİZCE

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
978
İsim
baba merhaba
Bios ekrani açılıyor mu? Anakart işlemci görüyor mu yani

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
MERHABALAR YENİ BİR SİSTEM TOPLADIM.

ANAKART : MSI B550M PRO-VDH WİFİ
İŞLEMCİ : RYZEN 5 5600X
EKRANKARTI : POWERCOLOR AMD RADEON RX 7700 XT
RAM : KINGSTON 32GB 3600MHZ DDR4 CL18 KF436C18BBK2/32TR
M2 SSD : KİNGSTON NV2 1TB
PSU : FSP HYPER 80+ 650W

BU SİSTEMİ TOPLADIM. ÇALIŞTIRINCA GÜÇ GELİYOR KASA FANLARI DÖNÜYOR. EKRAN KARTI TEPKİ VERMİYOR. USB PORTU KABLOSUZ KLAVYE TAKTIM TEPKİ VERMİYO. EKRANA GÖRÜNTÜ GELMİYOR. CPU IŞIĞI YANIYORDU.
ÇÖZÜM OLARAK USB BİOS UPDATE YAPTIM. DAHA SONRA DRAM IŞIĞI YANMAYA BAŞLADI. RAMLARI TEK TEK DENEDİĞİMDE DRAM IŞIĞI SÖNÜYOR CPU IŞIĞI YANIYOR. MSI SİTSİNDENDENRAMLARIMI KONTROL ETTİM DESTEKLENENLERDE YOKTU. KINGSTON SİTESİNDEN KONTROL ETTİĞİMDE DESTEKLENİYOR GÖZÜKÜYOR. SORUN TAM OLARAK NEDİR SİZCE
Rami tek olarak bütün slotlara takıp dene. Tek ram olarak 4 slotu da dene öyle olmazsa diğer rami dene aynı şekilde.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kablolarını kontrol et. Takılmayan ve oturmayan kablo olabilir. 24 pin kablosunu ve 8 pin güç kablosunu kontrol et anakart üzerindeki.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
ÖMER FARUK YEŞİL
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bios ekrani açılıyor mu? Anakart işlemci görüyor mu yani
BIOS EKRANINA ULAŞAMADIM HERHANGİ BİR GÖRÜNTÜ YOK MONİTÖR SİNYAL YOK DİYE KAPANIYO

Rami tek olarak bütün slotlara takıp dene. Tek ram olarak 4 slotu da dene öyle olmazsa diğer rami dene aynı şekilde.

Kablolarını kontrol et. Takılmayan ve oturmayan kablo olabilir. 24 pin kablosunu ve 8 pin güç kablosunu kontrol et anakart üzerindeki.
24 PİN KABLOSUNDA SORUN YOK 8 PİN KABLOSUNUDA 4+4 ŞEKLİNDE TAKTIM BİR SORUN TEŞKİL ETMEZ SANIRIM. 6+2 OLANLARIDA EKRAN KARTINA BAĞLADIM RAMLARI AKŞAM TEKRAR DENEYECEĞİM.

Top Bottom