Gif Man
80+ Gold
Raijintek 850w var daha geçen high power düştü 850w olanı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Birazdan gelip linclerler high power ne diye
Raijintek 850w var daha geçen high power düştü 850w olanı
Al Geç Ne Uğraşıyorsun FSP MSP .
Alıntıyı görüntüle
High Power O2 GOLD 1300W 80+ GOLD ATX 3.0, PCIe 5.0 12VHPWR Full Moduler Smart Fan ATX Güç Kaynağı (HP1-O21300GD-F14C) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
HP1-O21300GD-F14C-icgorsel Teknik Özellikler Renk : Siyah Soğutma Sistemi : 13.5cm Fan Aktif PFC : Var Verimlilik Sertifikası : 80 Plus Gold Max Verimlilik : %90,9+ Koruma : UVP/OVP/OPP/SCP/OCP/OTP 12V Kombine Güç Çıkışı...www.teknobiyotik.com
beyler bunu gordum de bılemıyorum ya kalıtesınden emın olamadım bı turlu ıcım el vermıyor nedenseRaijintek 850w var daha geçen high power düştü 850w olanı
Denek 1 .beyler bunu gordum de bılemıyorum ya kalıtesınden emın olamadım bı turlu ıcım el vermıyor nedense
İyi model ? Süper gd kullandım gayet güzel @Bilal539 hocam da kullandı high power iyidirbeyler bunu gordum de bılemıyorum ya kalıtesınden emın olamadım bı turlu ıcım el vermıyor nedense
Varan ne demek ?Varan 1 .
TurizmVaran
High power iyi bir marka zaten Türkiye'de değeri bilinmiyor bence millet takmış rog a Thor a MSI ya ben anlamıyorum bu milletiTurizm
Turizm
beklıcem bakalım ucuza bısey denk gelmesse atııgını alır gecerım artıkİyi model ? Süper gd kullandım gayet güzel @Bilal539 hocam da kullandı high power iyidir
Varan ne demek ?
İyi model ? Süper gd kullandım gayet güzel @Bilal539 hocam da kullandı high power iyidir
Varan ne demek ?
Beklemen Hata Bunun Normal Fiyatını Biliyormusunbeklıcem bakalım ucuza bısey denk gelmesse atııgını alır gecerım artık
fıyata bakHigh power iyi bir marka zaten Türkiye'de değeri bilinmiyor bence millet takmış rog a Thor a MSI ya ben anlamıyorum bu milleti
Bunu Alcan anakarta falan gerek yok buna bakarak her istediğin oyunu açarsın rog ya
farkındayım sadece fıyatlar ucmus ondan dedımPlat Bu Ama
Plat olsun daha uyguna fsp plat falan varPlat Bu Ama