Maalesef uyumsuz kesip biçme işlerini önermem lian li lancool 216r modeli tanıtıldı TR piyasasına girebilir yada yurt dışından temin edebilirseniz güzel kasadır.B650M PROJECT ZERO Anakarta uyumlu sadece 2 kasa var sanırım onlar da tabii ki msi markalı. Ben ise bu anakart modelini, Asus AP201 kasasına takamaz mıyım ? Anakartın bağlantı yerleri arkada olduğu için mecburen kasanın bazı bölümlerini kesmem gerekecek sanırım. Bilgisi olan varsa bizi aydınlatabilir
Bence uyumlu kasaları bekleyin derim.B650M PROJECT ZERO Anakarta uyumlu sadece 2 kasa var sanırım onlar da tabii ki msi markalı. Ben ise bu anakart modelini, Asus AP201 kasasına takamaz mıyım ? Anakartın bağlantı yerleri arkada olduğu için mecburen kasanın bazı bölümlerini kesmem gerekecek sanırım. Bilgisi olan varsa bizi aydınlatabilir
Anakart boşta duruyor geri gönderesim de yok kaldım öyleMaalesef uyumsuz kesip biçme işlerini önermem lian li lancool 216r modeli tanıtıldı TR piyasasına girebilir yada yurt dışından temin edebilirseniz güzel kasadır.
Gelmesi uzun sürer mi o önmeli olan hocamBence uyumlu kasaları bekleyin derim.
Asus A21 kasası uyumlu diye biliyorum elindekini satıp alabilirsin kesmekle uğraşma hiç
Hayırlı olsun kendi anakartı için en optimum uygunluğu sağlayacaktır.MSI MAG PANO M100R PZ. Modelini almak zorunda kaldım umarım pişman olmam
Teşekkür ederimHayırlı olsun kendi anakartı için en optimum uygunluğu sağlayacaktır.