Konudan bağımsız, MSI MPG GUNGNIR 300R Şu modelde bir sıkıntı var mıdır acaba ? Yoksa fiyatını hakeden bir ürün müdür ?MSI fanlarından Allah korusun kasayı alırsam fanları söker atarım.
ne alakaMSI'ın kendi 2-3 kasa modeli var başkası olmuyor diye biliyorum.
Anakartın olayı bu çünkü. Kablo yerleri farklı.ne alaka
O da yapılıyor şimdi ama bir standart haline gelir mi bilmiyorum.Ekran kartı güç bağlantısı da anakart üzerinde olsa keşke çok hoş görsel sunar
asus ap201 gibi bir kasası olsa msida düşünmeden alırdım.msi'in project zero kapsamında ürettiği anakartlardan. normal anakartların ön tarafında bulunan pin ve soketler bu modellerde, pcbnin arkasında yer alıyor. bu sayede, montaj sonrasında kasanın içinde sıvı soputma kablosu harici herhangi bir kablo gözükmüyor ve temiz bir görüntü elde ediyorsunuz. an itibariyle bu anakartlarla uyumlu kasa sayısı az. aşağıdaki linkten uyumlu kasalara ulaşabilirsiniz.
5-6 sene önce satılan Twin Frozer fanlar hariçOda var ama cooler masterın en azından iyi fanı var. MSI her türlü 1. hepsi kötü
Abi msi fanları diyince msi severlerden bahsediyosun sandım 3. Okuyuşta anladım skakskkaMSI fanlarından Allah korusun kasayı alırsam fanları söker atarım.