🔥İndirim MSI B650M PROJECT ZERO 8783TL

Dönemine göre on numara anakart fakat artık hobiden ötesi olmaz. B850ler geldi mertlik bozuldu. Meraklısı dışında bu anakarta bu fiyat verilmez.

Dönemine göre on numara anakart fakat artık hobiden ötesi olmaz. B850ler geldi mertlik bozuldu. Meraklısı dışında bu anakarta bu fiyat verilmez.
Valla anakartı aldıktan almadan önce hep güzelliyorlardı, aldıktan sonra kötü yorumlar gelmeye başladı. Birde beyaz bu fiyata b850 yok :(. Msi'ın var bir tane ama bundan kötü özellikleri maalesef
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Valla anakartı aldıktan almadan önce hep güzelliyorlardı, aldıktan sonra kötü yorumlar gelmeye başladı. Birde beyaz bu fiyata b850 yok :(. Msi'ın var bir tane ama bundan kötü özellikleri maalesef
Siparişi iptal mi etsem acaba

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Siparişi iptal mi etsem acaba
Hocam anakart güzel, kendim kullanıyorum fakat artık güncel değil. 5.0 nvme girişi yok, usb portlarından yüksek hız-yüksek watt bekliyorsanız hayal kırıklığı olabilir onun dışında orta seviyede hala fazlasıyla yeterli.

Hocam anakart güzel, kendim kullanıyorum fakat artık güncel değil. 5.0 nvme girişi yok, usb portlarından yüksek hız-yüksek watt bekliyorsanız hayal kırıklığı olabilir onun dışında orta seviyede hala fazlasıyla yeterli.
Sizce onu iptal edip B850M gaming plus almalı mıyım?

Hocam o tamamen sana kalmış 12k ya b850 gaming plus ın da arkadan soketli versiyonu var bu arada eğer bütçen çoksa onada bakabilirsin.
Kasa matx destekliyor yalnızca, yoksa onu alacaktım zaten. Hemen hemen aynı fiyatlara B850m var msi'ın tebilonda bunu iptal edip onu mu alsam diye düşünmüyor değilim

Güzel anakart kullanıyorum, BTF özelliği artık yeni kasalara gelmeye başladı. Güzel bir özellik tavsiye ederim.

Biraz daha ucuzlamalı ya, benim de kasayı küçültüp mATX sistem yapasım var ama şimdi 5000'e Colorful B650M anakart bulunurken 3-4K fazla para vermek anakarta mantıklı gelmiyor. Bu gidişle PZ/BTF sistem yapamacağız.

Biraz daha ucuzlamalı ya, benim de kasayı küçültüp mATX sistem yapasım var ama şimdi 5000'e Colorful B650M anakart bulunurken 3-4K fazla para vermek anakarta mantıklı gelmiyor. Bu gidişle PZ/BTF sistem yapamacağız.
sen matx diyorsun ben mini atx yaptım aşırı pahalıya geliyor ama 1 karış boyu var pc'nin yalan yok hobi amaçlı keyifli çok hoşuma gitti donanımı eski olmasa bide... şu aşamada ATX yapmak hiç mantıklı değil hazır sistemlerin hepsi ztn Matx geliyor ama kasaları çok büyük gönderiyorlar maliyetten kaçmak için leş gibi pcler geliyo

20250803_122116.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,021
Üyeler
183,046
Son üye
emrylcn9
Geri