sağolun incelemesini veya kaynak bulamayınca sormak ıstedım zaten undervolt yapınca anakartın uzerındekı sıcaklıgında azalacagını dusunuyorumEvet yeterli kankam B650M-B veya B650M S2H alabilirsin.
undervolt u 7500f ın sıcaklıgı dussun dıye yapıcam performans olarak 1-2fps oynuyor zaten 10-15 derece dusmesıne deger diye düşünüyorum ek olarak soyledım sadeceUndervolt yapmak zorunda değilsin 7500F zaten en giriş seviye DDR5 işlemci şu an. A620'ler bile yeterli olur ama imkanın varken B650 almak daha iyidir.
O konudan yapılabilir güzel bir işlem olur.undervolt u 7500f ın sıcaklıgı dussun dıye yapıcam performans olarak 1-2fps oynuyor zaten 10-15 derece dusmesıne deger diye düşünüyorum ek olarak soyledım sadece
game garaj dan alıyorsan 2000 lira farkla asus prime x670 veriyorlar. Çok daha uzun ömürlü olur. soğutma bloğu olsun , m2 yuvası olsun , işlemci desteği olsun.undervolt u 7500f ın sıcaklıgı dussun dıye yapıcam performans olarak 1-2fps oynuyor zaten 10-15 derece dusmesıne deger diye düşünüyorum ek olarak soyledım sadece
csm serisi önermemde kullanmamda hocam hem ben zaten muhtemelen 1 sene sonra sıstemı degısıcem o yuzden b650mb seçicemgame garaj dan alıyorsan 2000 lira farkla asus prime x670 veriyorlar. Çok daha uzun ömürlü olur. soğutma bloğu olsun , m2 yuvası olsun , işlemci desteği olsun.
sen bilirsin hocam.csm serisi önermemde kullanmamda hocam hem ben zaten muhtemelen 1 sene sonra sıstemı degısıcem o yuzden b650mb seçicem