Çözüldü✓ MSI B760M-P RGB Fan önerisi

Reaksiyon skoru
3
Konuya hakim olmadığım için sizlerden bilgi almak istiyorum MSI-B760M-P Serisi anakart mevcut elimde NZXT H5 Flow Kasanın önünde 2 adet 140 veya 120mm lik fan boşluğu mevcut RGB fan almak istiyorum lakin Anakartta JRGB (4Pin) port var kontrolcü + fan mı almalıyım yoksa çoklayıcı alıp 4 pin fan mı bulmalıyım burda takıldım kaldım desteklerinizi bekliyorum.

Konuya hakim olmadığım için sizlerden bilgi almak istiyorum MSI-B760M-P Serisi anakart mevcut elimde NZXT H5 Flow Kasanın önünde 2 adet 140 veya 120mm lik fan boşluğu mevcut RGB fan almak istiyorum lakin Anakartta JRGB (4Pin) port var kontrolcü + fan mı almalıyım yoksa çoklayıcı alıp 4 pin fan mı bulmalıyım burda takıldım kaldım desteklerinizi bekliyorum.
Kontrolcü ile fan almanız daha iyi olur.İleride ekstra fan aldıkça kontrolcüye bağlarsınız daha kullanışlı olur.

Kasada Sıvı soğutma fanları var 2 tane üstte 1 tane egsoz nzxt fan var 1 tane de tabanda nzxt fan var. (nzxt olanlar kasanın kendisiyle gelenler) hocam.

Kasada Sıvı soğutma fanları var 2 tane üstte 1 tane egsoz nzxt fan var 1 tane de tabanda nzxt fan var. (nzxt olanlar kasanın kendisiyle gelenler) hocam.
Nzxt fanların aynısından alınabilir yada tamamen başka bir fan seti yapılabilir.

Kontrolcü ve 2 adet 140mm RGB fan öneriniz var mı hocam. NZXT fanları pahalı biraz

Kontrolcü ve 2 adet 140mm RGB fan öneriniz var mı hocam. NZXT fanları pahalı biraz
Aerocool duo pro 3lü set + kontrolcü setini kullanıyorum ekstra 1 tane de tekli almıştım gayet güzel kullanıyorum renkleri de gayet tatmin edici.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben 600 TL ye almıltım 3lüsünü ama zamlanmış

Kendi kasamda da kullandığım bu fan seti f/p olarak tavsiye ederim. Sessiz çalışıyorlar. Işıklandırma hem iç kısımda hem çerçevede olmasından dolayı da hoş gözüküyor. 2 set alıp tüm kasayı da donatabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,343
Üyeler
184,618
Son üye
mehmethocam
Geri