- Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesaj otomatik birleştirildi:
tabi hocamSiz bi' D diskine crystaldiskmark yapın.
tabi hocamSiz bi' D diskine crystaldiskmark yapın.
Bekliyorum.Mesaj otomatik birleştirildi:
tabi hocam
Siz bi' D diskine crystaldiskmark yapın.
magician üzerindende yapmıştım bikaç hafta önce aynı sistem hiç değişmedi yine 160 157 verdiBekliyorum.
Sizin SSD'nizde bu hızlarda çalışıyor dediğinize göre. SSD'nizde bi' problem var anladığım kadarı ile.
hocam galiba ben yalnış kurulum yapmışım windowsu c ye boot manageri yani windowsun boot olduğu kısmıda hdd ye kurmuşum o yüzden bu kadar uzun sürüyorBekliyorum.
hocam başka sayfada windowsu c ye boot kısmını da hdd ye kurulduğu söyleniyor tekrar kurulum yapmak gerekiyormuş ssd de problem yok hocam eminimSizin SSD'nizde bu hızlarda çalışıyor dediğinize göre. SSD'nizde bi' problem var anladığım kadarı ile.
Siz bi' format atın gelin isterseniz.h
hocam galiba ben yalnış kurulum yapmışım windowsu c ye boot manageri yani windowsun boot olduğu kısmıda hdd ye kurmuşum o yüzden bu kadar uzun sürüyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam başka sayfada windowsu c ye boot kısmını da hdd ye kurulduğu söyleniyor tekrar kurulum yapmak gerekiyormuş ssd de problem yok hocam eminim
tamam hocam deneyip unutmazsam sonuçları paylaşıcam ama hdd yi biçimlendirip sonrasında hdd yi çıkartıcam öyle yapıcam işlemleriSiz bi' format atın gelin isterseniz.
Önemli değil. İyi forumlar.arkadaşlar güncelleme yapıyorum harddiski biçimlendirip silip sata kabloasunu çıkartıp ssd ye temiz uefi kurulum yapdım bilgisayar eskisinden daha hızlı ancak arada belki 2 veya 3 saniye oynamıştır 15 se 10 saniye civarında açılıyor yeterli zaten bana dediğim gibi boot manager hdd ye kurulu olduğu için sistemi hdd den boot edip windowsu ssd den açıyordu şimdi ikisinide ssd den yapıyor sizdede aynı sorun varsa kontrol edin iyi forumlar. @06ankaralı hocam yardımın içinde ayrı teşekkür ederim <3
Ben de 970 Evo Plus kullanıyorum, benzer hızlar alıyorum ve boot sürem 12-16 saniye (sistem POST'u da dahil). B550 Gaming Edge Wi-Fi kullanıyorum. Ultra fast boot'u ben de aradım ancak bulamadım. Nedense MSI'da yok o sanrım.arkadaşlar güncelleme yapıyorum harddiski biçimlendirip silip sata kabloasunu çıkartıp ssd ye temiz uefi kurulum yapdım bilgisayar eskisinden daha hızlı ancak arada belki 2 veya 3 saniye oynamıştır 15 se 10 saniye civarında açılıyor yeterli zaten bana dediğim gibi boot manager hdd ye kurulu olduğu için sistemi hdd den boot edip windowsu ssd den açıyordu şimdi ikisinide ssd den yapıyor sizdede aynı sorun varsa kontrol edin iyi forumlar. @06ankaralı hocam yardımın içinde ayrı teşekkür ederim <3
evet hocam ama gigabyte de var asus ve diğerlerinde varmı bilmem.Ben de 970 Evo Plus kullanıyorum, benzer hızlar alıyorum ve boot sürem 12-16 saniye (sistem POST'u da dahil). B550 Gaming Edge Wi-Fi kullanıyorum. Ultra fast boot'u ben de aradım ancak bulamadım. Nedense MSI'da yok o sanrım.