Neler Yeni

Çözüldü✓ msi bioslarda ultra fast boot gibi bir ayar varmı ?

NoPan!c

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Yiğit

Ekler

• 1625395453192.png
    1625395453192.png
    205.1 KB · Hit: 25

NoPan!c

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Yiğit

NoPan!c

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Yiğit
h
hocam galiba ben yalnış kurulum yapmışım windowsu c ye boot manageri yani windowsun boot olduğu kısmıda hdd ye kurmuşum o yüzden bu kadar uzun sürüyor :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sizin SSD'nizde bu hızlarda çalışıyor dediğinize göre. SSD'nizde bi' problem var anladığım kadarı ile.
hocam başka sayfada windowsu c ye boot kısmını da hdd ye kurulduğu söyleniyor tekrar kurulum yapmak gerekiyormuş ssd de problem yok hocam eminim

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
h

hocam galiba ben yalnış kurulum yapmışım windowsu c ye boot manageri yani windowsun boot olduğu kısmıda hdd ye kurmuşum o yüzden bu kadar uzun sürüyor :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam başka sayfada windowsu c ye boot kısmını da hdd ye kurulduğu söyleniyor tekrar kurulum yapmak gerekiyormuş ssd de problem yok hocam eminim
Siz bi' format atın gelin isterseniz.

NoPan!c

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Yiğit

NoPan!c

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Yiğit
arkadaşlar güncelleme yapıyorum harddiski biçimlendirip silip sata kabloasunu çıkartıp ssd ye temiz uefi kurulum yapdım bilgisayar eskisinden daha hızlı ancak arada belki 2 veya 3 saniye oynamıştır 15 se 10 saniye civarında açılıyor yeterli zaten bana dediğim gibi boot manager hdd ye kurulu olduğu için sistemi hdd den boot edip windowsu ssd den açıyordu şimdi ikisinide ssd den yapıyor sizdede aynı sorun varsa kontrol edin iyi forumlar. @06ankaralı hocam yardımın içinde ayrı teşekkür ederim <3

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
arkadaşlar güncelleme yapıyorum harddiski biçimlendirip silip sata kabloasunu çıkartıp ssd ye temiz uefi kurulum yapdım bilgisayar eskisinden daha hızlı ancak arada belki 2 veya 3 saniye oynamıştır 15 se 10 saniye civarında açılıyor yeterli zaten bana dediğim gibi boot manager hdd ye kurulu olduğu için sistemi hdd den boot edip windowsu ssd den açıyordu şimdi ikisinide ssd den yapıyor sizdede aynı sorun varsa kontrol edin iyi forumlar. @06ankaralı hocam yardımın içinde ayrı teşekkür ederim <3
Önemli değil. İyi forumlar.

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Ben de 970 Evo Plus kullanıyorum, benzer hızlar alıyorum ve boot sürem 12-16 saniye (sistem POST'u da dahil). B550 Gaming Edge Wi-Fi kullanıyorum. Ultra fast boot'u ben de aradım ancak bulamadım. Nedense MSI'da yok o sanrım.

NoPan!c

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Yiğit
Ben de 970 Evo Plus kullanıyorum, benzer hızlar alıyorum ve boot sürem 12-16 saniye (sistem POST'u da dahil). B550 Gaming Edge Wi-Fi kullanıyorum. Ultra fast boot'u ben de aradım ancak bulamadım. Nedense MSI'da yok o sanrım.
evet hocam ama gigabyte de var asus ve diğerlerinde varmı bilmem.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,087
Üyeler
166,485
Son üye
ibros
Top Bottom