Neler Yeni

MSI BRAVO 15 alınır mı?

Techno08

80+ Gold
Bu cihazın alpha serisini kullanıyorum ve kesinlikle tavsiye edebilirim. Soğutma sistemi çok başarılı ve işlemcisi de çok güçlü, yalnız RAM alman gerekebilir .

ilkkan62

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
ilkkan demirtaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ryzen işlemci istiyordum nıtrolara baktım ama ekran 60 hz olması olmadı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu cihazın alpha serisini kullanıyorum ve kesinlikle tavsiye edebilirim. Soğutma sistemi çok başarılı ve işlemcisi de çok güçlü, yalnız RAM alman gerek
Aldım teşekür ederim ram işi kolay yeterki üzmesin

Techno08

80+ Gold

hayırlı olsun hocam, güzel günlerde kullanın.

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,308
İsim
.

Benim attığım 144HZ

Hayırlı olsun bu arada.

StrongesT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Ahmet Ceyhun BİLİR
Hayırlı olsun. Bu fiyata yeni nesil RTX 2060 tulpar modeli vardı yada Asus TUF. Haziran gibi bende kafa patlatacağım.O ekran artı 1650 ile 1650TI ortası olması lazım. İşlemcisi aşırı iyi ama ekran kartı için aha detalı bilen biri yazarsa benim için de iyi olur.

@Techno08

pLowstone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Kadir
Bu cihazın alpha serisini kullanıyorum ve kesinlikle tavsiye edebilirim. Soğutma sistemi çok başarılı ve işlemcisi de çok güçlü, yalnız RAM alman gerekebilir .
Hocam ben de bir arayışa gireceğim yakında laptop için. Bu laptopu çok övdüler ( şu an ki atılan link için konuşuyorum )ama araştırdım çok fazla ısınma sorunu var ve klavyeden şikayetçiler... Arkası çok kötü havalandırma için o yüzden ısınıyor diyenler var. İsterseniz videoları atabilirim. Başlığa bile almamalısınız diye video atan var.

Techno08

80+ Gold
Hocam ben de bir arayışa gireceğim yakında laptop için. Bu laptopu çok övdüler ( şu an ki atılan link için konuşuyorum )ama araştırdım çok fazla ısınma sorunu var ve klavyeden şikayetçiler... Arkası çok kötü havalandırma için o yüzden ısınıyor diyenler var. İsterseniz videoları atabilirim. Başlığa bile almamalısınız diye video atan var.

kim diyor onu? Yok öyle bir şey, testlerde 80’i bile doğru düzgün geçmeyen bir laptop. Ben alpha 15 a3dd kullanıyorum ve cyberpunk da en fazla 76 dereceyi gördüm. @Radeon RX 5500M

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Bunu alın yanına da 2666Mhz bir 8GB daha RAM alın.

Radeon RX 5500M

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Radeon RX 5500M
kim diyor onu? Yok öyle bir şey, testlerde 80’i bile doğru düzgün geçmeyen bir laptop. Ben alpha 15 a3dd kullanıyorum ve cyberpunk da en fazla 76 dereceyi gördüm. @Radeon RX 5500M
Technopattan cevap yazdım hocam bakabilirsiniz.

Top Bottom