Neler Yeni

MSI Bravo 15 B5DD-021XTR Alınır Mı?

Batu-Han

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Batu Han

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Artık laptop aramaktan sıkıldım ve şu an kafamdaki en ciddi aday bu.Herhangi bir sorunu vs. var mıdır ? Kullanan arkadaş varsa görüşleri benim için önemli.

@Radeon RX 5500M siz ne dersiniz hocam?
İncelemesi vardı okudunuz mu? Gayet güzel bir model.

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Artık laptop aramaktan sıkıldım ve şu an kafamdaki en ciddi aday bu.Herhangi bir sorunu vs. var mıdır ? Kullanan arkadaş varsa görüşleri benim için önemli.

Bütçe 13.000 TL ise paylaştığım ürün geçen haftalar da indirim de idi fiyat grafiğinden bakıp olayı görebilirsiniz aceleniz yoksa indirim kovalayın diyebilirim.

Radeon RX 5500M

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Radeon RX 5500M

Bu laptopa bu fiyat fazla hocam. 3050ti modeller var aynı fiyata.

Batu-Han

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Batu Han
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu laptopa bu fiyat fazla hocam. 3050ti modeller var aynı fiyata.
Üstteki nightless'in attığı Alpha 15 şu an 13.999'a düştü.Onun hakkında ne düşünüyorsunuz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bütçe 13.000 TL ise paylaştığım ürün geçen haftalar da indirim de idi fiyat grafiğinden bakıp olayı görebilirsiniz aceleniz yoksa indirim kovalayın diyebilirim.

Sağolun hocam , bazı yerlerde kasası eleştirilmiş ama 4hücreli pili hoşuma gitti.

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Üstteki nightless'in attığı Alpha 15 şu an 13.999'a düştü.Onun hakkında ne düşünüyorsunuz?

Sağolun hocam , bazı yerlerde kasası eleştirilmiş ama 4hücreli pili hoşuma gitti.
Rica ederim indirime giriyor daha da düşük indirime girdiğini bildiğim için attım tekrar bir indirim olmuş dediğimiz gibi yeni güncellendi yeni model ben de alpha severim eğer bütçe sıkıntılı değil ise şimdiden hayırlı olsun. MSI tarafı alpha tarafı ile bütçe dosttu bana göre herhangi bir sıkıntı yoktu ilk başta belirttiğiniz model de bir çok konu da soran alan vardı yeni modelinde de bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.

Batu-Han

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Batu Han
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rica ederim indirime giriyor daha da düşük indirime girdiğini bildiğim için attım tekrar bir indirim olmuş dediğimiz gibi yeni güncellendi yeni model ben de alpha severim eğer bütçe sıkıntılı değil ise şimdiden hayırlı olsun. MSI tarafı alpha tarafı ile bütçe dosttu bana göre herhangi bir sıkıntı yoktu ilk başta belirttiğiniz model de bir çok konu da soran alan vardı yeni modelinde de bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.
Epey'de 6 hücreli pil diyor , IPS ekran diyor ama hepsiburada 4 hücreli ve TN diyor.Acaba hangisi doğru hocam ?

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Epey'de 6 hücreli pil diyor , IPS ekran diyor ama hepsiburada 4 hücreli ve TN diyor.Acaba hangisi doğru hocam ?

Gerekli bilgileri x sitesinden değil resmi sitesinden temin edebilirsiniz.

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,873
İsim
Okan Aslantaș
Bende 4800h modeli var ips level ekranı tn değil. Pilini bilmiyorum fakat içi böyle siz anliyorsaniz bakin . Benim aldığımda 8gb ram vardi sonradan ekledim ben fotograf eski sizde 2x8 olarak gelir
IMG_20210902_132345.jpg

Radeon RX 5500M

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Radeon RX 5500M

Legion 5 daha iyidir, 80w 6600M var alphada. Aşağı yukarı 2070 diyebiliriz.

Top Bottom