Msi bravo b5dd ryzen5 5600h 8gb ram rx5500m ve lenovo IdeaPad gaming 3 ryzen 5 4600h 16 gb ram 1650 ti hemen hemen ayni fiyata denk geliyor. Oyun, mühendis proglamlari uzun ömürlülük,performans soğutma açısından genel olarak hangisi daha iyidir?
8gb ram eksik bunu da eklersen 500-600 lira bi fark oluyo değer mi sizce?5500M, 1650Tİ'dan daha iyi diye biliyorum. MSI hem soğutma, hem görünüş, hem kullanış açısından daha iyi. Benim tercihim Bravo olurdu.
Şuanda 750 lira fark oluyor ikisininde 16 gb ramlisini alinca sizde deger mi bu farka5500M, 1650Tİ'dan daha iyi diye biliyorum. MSI hem soğutma, hem görünüş, hem kullanış açısından daha iyi. Benim tercihim Bravo olurdu.
Şuanda 750 lira fark oluyor ikisininde 16 gb ramlisini alinca sizde deger mi bu farka
Müsait değildim, yazamadım sonra sorunuzu unutmuşum. RX5500M, GTX1650Tİ kıyasla %8 civarı performanslı olduğunu biliyorum. Sorunuza gelecek olursak;8gb ram eksik bunu da eklersen 500-600 lira bi fark oluyo değer mi sizce?
Bravo 15 modelini öneririm. Kalite olarak bir tık daha iyi Lenovo'ya göre.Msi bravo b5dd ryzen5 5600h 8gb ram rx5500m ve lenovo IdeaPad gaming 3 ryzen 5 4600h 16 gb ram 1650 ti hemen hemen ayni fiyata denk geliyor. Oyun, mühendis proglamlari uzun ömürlülük,performans soğutma açısından genel olarak hangisi daha iyidir?
Ama hangi bravo ile oynadi sürüsuyle bravo var bazi modelleri isiniyo denmis bazilari normal denmiş isinmaz inşallahMüsait değildim, yazamadım sonra sorunuzu unutmuşum. RX5500M, GTX1650Tİ kıyasla %8 civarı performanslı olduğunu biliyorum. Sorunuza gelecek olursak;
Bence değer. MSI Soğutması ve performansı cidden iyi. 700 TL için soğutma+performans'tan vazgeçmem. Şöyle söyleyeyim; yeşil sitede bir arkadaş Bravo ile 1,5 saat CyberPunk 2077 oynadı. İşlemci maksimum 80 derece gördü. Bakır soğutması ve havalandırma delikleri mükemmel. Yanına 8 ram daha alacağınız için performansı kat ve kat daha iyi yaşayacaksınız. Kısacası MSI Bravo 15 daha iyi.
Isınma sorunu yoktur demi cunku cogu modelinde varmis msi BravonunBravo 15 modelini öneririm. Kalite olarak bir tık daha iyi Lenovo'ya göre.
Kim dedi ısınma sorunu var diye? Bravo 15 serisi tertemizdir.Ama hangi bravo ile oynadi sürüsuyle bravo var bazi modelleri isiniyo denmis bazilari normal denmiş isinmaz inşallah
Mesaj otomatik birleştirildi:
Isınma sorunu yoktur demi cunku cogu modelinde varmis msi Bravonun
Aynen öyle. Bravo serisi gayet başarılı.Kim dedi ısınma sorunu var diye? Bravo 15 serisi tertemizdir.
Zannetmiyorum.Isınma sorunu yoktur demi cunku cogu modelinde varmis msi Bravonun