OH4NK 80+ Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 17 Dahası Reaksiyon skoru 3 İsim Oğuzhan Korkmaz 21 Kasım 2023 #1 İyi forumlar herkese msi psu aldım cashback için form dolduruyorum fakat banka bilgileri kısmında takıldım. fotoğraf ekledim. swift ve yararlanıcı kısmına ne yazmam gerekiyor?
İyi forumlar herkese msi psu aldım cashback için form dolduruyorum fakat banka bilgileri kısmında takıldım. fotoğraf ekledim. swift ve yararlanıcı kısmına ne yazmam gerekiyor?
firsatgamingx 80+ Silver Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 4,904 Dahası Reaksiyon skoru 2,722 İsim Cem Ayar Instagram firsatgamingx 21 Kasım 2023 #2 hangi bankaysa SWIFT kodunu googleda bulabilirsin. Yararlanıcı senin adın soyadın.
OH4NK 80+ Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 17 Dahası Reaksiyon skoru 3 İsim Oğuzhan Korkmaz 21 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 firsatgamingx yazmış: hangi bankaysa SWIFT kodunu googleda bulabilirsin. Yararlanıcı senin adın soyadın. Devamı için tıklayın... Teşekkür ederim
firsatgamingx yazmış: hangi bankaysa SWIFT kodunu googleda bulabilirsin. Yararlanıcı senin adın soyadın. Devamı için tıklayın... Teşekkür ederim