Hepsini max %30 a kadar yap dene.thorttle stop zaten var 55 watt kısıtlı turboda kapalı videoya çıkarmı sesi bilmiyorum ama deniyim
900 rpm içinde ayarlar bu şekilde
Hepsini max %30 a kadar yap dene.thorttle stop zaten var 55 watt kısıtlı turboda kapalı videoya çıkarmı sesi bilmiyorum ama deniyim
900 rpm içinde ayarlar bu şekilde
bir şey farketmiyor rpm düşük zatende işte o rahatsız edici ses geliyor hatta şöyle özetliyim otobüs terminale yaklaşınca yavaşlar wuuuuv diye ses gelir ya hızını düşürürken öyle oluyor ve vik vik vik vik ses geliyor sanki bi gevşeklik tarzı bir şey varmış gibi hatta şuan başım ağrıdı şu vik vik sesinden fan sesi bile daha iyi o dereceHepsini max %30 a kadar yap dene.
videoda çektim bu arada belli olmamış zaten şuan beynimde vik vik sesi yankılanıyor algılayamıyorumda doğru düzgünbir şey farketmiyor rpm düşük zatende işte o rahatsız edici ses geliyor hatta şöyle özetliyim otobüs terminale yaklaşınca yavaşlar wuuuuv diye ses gelir ya hızını düşürürken öyle oluyor ve vik vik vik vik ses geliyor sanki bi gevşeklik tarzı bir şey varmış gibi hatta şuan başım ağrıdı şu vik vik sesinden fan sesi bile daha iyi o derece
O sesi tam duymadan anlayamam belki de fanın içinde bulunan yağ azalmıştır fan o yüzden sürtünmeden ses yapıyor olabilir başka bir şey ses yapmazbir şey farketmiyor rpm düşük zatende işte o rahatsız edici ses geliyor hatta şöyle özetliyim otobüs terminale yaklaşınca yavaşlar wuuuuv diye ses gelir ya hızını düşürürken öyle oluyor ve vik vik vik vik ses geliyor sanki bi gevşeklik tarzı bir şey varmış gibi hatta şuan başım ağrıdı şu vik vik sesinden fan sesi bile daha iyi o derece
Mesaj otomatik birleştirildi:
videoda çektim bu arada belli olmamış zaten şuan beynimde vik vik sesi yankılanıyor algılayamıyorumda doğru düzgün
servise gönderdiğim zaman anlarız artıkO sesi tam duymadan anlayamam belki de fanın içinde bulunan yağ azalmıştır fan o yüzden sürtünmeden ses yapıyor olabilir başka bir şey ses yapmaz
Dostum coil whine senin dediğin ses olayı onun çözümü yokbir şey farketmiyor rpm düşük zatende işte o rahatsız edici ses geliyor hatta şöyle özetliyim otobüs terminale yaklaşınca yavaşlar wuuuuv diye ses gelir ya hızını düşürürken öyle oluyor ve vik vik vik vik ses geliyor sanki bi gevşeklik tarzı bir şey varmış gibi hatta şuan başım ağrıdı şu vik vik sesinden fan sesi bile daha iyi o derece
Mesaj otomatik birleştirildi:
videoda çektim bu arada belli olmamış zaten şuan beynimde vik vik sesi yankılanıyor algılayamıyorumda doğru düzgün