Neler Yeni

Msi Command Center Bug Problemi

Bazen PC'yi normal şekilde açarken fan hızı ve pompa devrini kısmak için MSI'ın uygulaması olan Command Center'a giriyorum. Ama bazen bu ayarlara müdahale edemiyorum. Ayarlasam bile aynı fan devrinde kalıyor. İşlemci ısısını da 4 derece olarak gösteriyor. Bu sorunu PC'yi yeniden başlatmadan düzeltemiyorum. Uygulamanın güncellemesini yapmadan önce böyle bir sorun yoktu. Güncelledikten sonra başladı diyebilirim. Eski sürümünde böyle bir sorun yoktu. eski sürümü nereden bulacağımı bilmiyorum. Şu an son sürüm yüklü. Bunların sürümlerinin bulunduğu bir liste var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,481
İsim
Sarp Yılmaz
Bazen PC'yi normal şekilde açarken fan hızı ve pompa devrini kısmak için MSI'ın uygulaması olan Command Center'a giriyorum. Ama bazen bu ayarlara müdahale edemiyorum. Ayarlasam bile aynı fan devrinde kalıyor. İşlemci ısısını da 4 derece olarak gösteriyor. Bu sorunu PC'yi yeniden başlatmadan düzeltemiyorum. Uygulamanın güncellemesini yapmadan önce böyle bir sorun yoktu. Güncelledikten sonra başladı diyebilirim. Eski sürümünde böyle bir sorun yoktu. eski sürümü nereden bulacağımı bilmiyorum. Şu an son sürüm yüklü. Bunların sürümlerinin bulunduğu bir liste var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
Bir önceki sürümün ne olduğunu biliyorsanız internette aratmanız yeterlidir diye tahmin ediyorum arattığında indirme bağlantısı çıkması lazım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Buğra
Hocam konu başlığını okuyup hemen girdim ama emin olun bilgi sahibi olduğum bir konu değil, insanlar okuyordur sorununuzu fakat çoğu kişi sorununuz hakkında yeterince bilgi sahibi olmadığı için yazmıyordur. Bilen birisi çıkmazsa internette araştırmaya devam edin.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir önceki sürümün ne olduğunu biliyorsanız internette aratmanız yeterlidir diye tahmin ediyorum arattığında indirme bağlantısı çıkması lazım.
Peki msi'ın kendi sitesinden olma zorunluluğu var mı uygulamanın.Kendi sitesinde en güncelleri var diye biliyorum çünkü.

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,481
İsim
Sarp Yılmaz
Peki MSI'ın kendi sitesinden olma zorunluluğu var mı uygulamanın.Kendi sitesinde en güncelleri var diye biliyorum çünkü.
Hem kendi sitesine bak hemde internetten belirli olan sürümü araştır bulabileceğine inanıyorum. AMD Software konusunda başıma gelmişti bu olay rahatlıkla eski sürüme geçtim bu şekilde.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Tüm sürümler burada var.
Konu başlığını lütfen düzeltin.

asemih159

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
664
İsim
Semih
Bilgisayarınız markalı hazır sistem mi yoksa toplama mı?
Markalı hazır sistemse marka model yazar mısınız
Toplamaysa sisteminizin bileşenlerini yazar mısınız.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Tüm sürümler burada var.
Konu başlığını lütfen düzeltin.
Benim anakartım B450 A-Pro ama burada göremedim maalesef
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilgisayarınız markalı hazır sistem mi yoksa toplama mı?
Markalı hazır sistemse marka model yazar mısınız
Toplamaysa sisteminizin bileşenlerini yazar mısınız.
Toplama Pc:
Amd Ryzen 5 2600,Msi rx 570 8gb,CMK16GX4M2E3200C16,Msi b450 a-pro,Toshiba tr200 240gb,Aerocool kcas 600w,Xpg spectrix s40g 256gb,Aerocool Quartz Red

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Benim anakartım B450 A-Pro ama burada göremedim maalesef
Mesaj otomatik birleştirildi:

Toplama PC:
AMD Ryzen 5 2600,MSI rx 570 8gb,CMK16GX4M2E3200C16,MSI b450 a-pro,Toshiba tr200 240gb,Aerocool kcas 600w,Xpg spectrix s40g 256gb,Aerocool Quartz Red
Sizin anakartınız için.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Hocam bendeki anakart max olan değil.Ayrıca command center yazmıyor.Dragon center yazıyor.
İsmi değişmiş. Buradan baktım.
Doğru link önceki için özür dilerim.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Yani hocam ben o dragon centerı indirdiğimde command center olarak mı gözükecek?Eski sürümlere dönüş yapılabiliyor mu acaba uygulama üzerinden.Yoksa internette herhangi bir sitedenmi indirmeliyim?
Eski sürüme dönemeyebilirsiniz.
İnternet'ten indirmeye çalışırsanız başka bir anakart'a uygun olanı indirirseniz sorun çıkabilir.

Top Bottom