Neler Yeni

❌İndirim Bitti! MSI G244PF E2 4.399 TL

Palo DAYI 👑

80+ Gold
kasımdan once zam yemıs yanı kısaca bindir indir ürünlerinden biri olmuş bu

CapsLock

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Muhammed Yusuf Uzun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekimde ki fiyatıyla aynı şuan yükselince takibe almıştım monitörü bu model çokca önerilmiş forumlarda takip edenlerin işine yarar diye paylaşayım dedim

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Rüzgar kaan
İlgilendiği Kategoriler
toplama pc laptop
bunu almayı düşünüyorum alınır mı?

CapsLock

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Muhammed Yusuf Uzun
Yakınıma aldırdım araştırdıklarım arasında en hoşuma giden bu oldu sadece alanlardan bazıları ölü piksel sorunu yaşamış bence alınır ama Abdullah Abinin paylaştığı Lg aynı fiyattaysa hala onu alman daha iyi olacaktır

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,164
İsim
Abdullah Aydoğdu
LG mi daha iyi bu mu acaba. Bu monitör kağıt üzerinde daha iyi değerlere sahip. LG'nin önceki serilerinde kontrast hep kötüydü.
Bu monitöründe de aynı şekil min. 700 max 1.000 şeklinde kontrast oranına sahip olduğu yazıyor sitesinde.
Muhtemelen gecikme açısından çok iyi ama kontrast olarak kötü bir monitör. Ayakları da çok uzun olduğu için klavyeyi koyacak yer kalmıyor..

CapsLock

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Muhammed Yusuf Uzun
LG mi daha iyi bu mu acaba. Bu monitör kağıt üzerinde daha iyi değerlere sahip. LG'nin önceki serilerinde kontrast hep kötüydü.
Bu monitöründe de aynı şekil min. 700 max 1.000 şeklinde kontrast oranına sahip olduğu yazıyor sitesinde.
Muhtemelen gecikme açısından çok iyi ama kontrast olarak kötü bir monitör. Ayakları da çok uzun olduğu için klavyeyi koyacak yer kalmıyor..
LG'nin çok geri kalır yanı olduğunu sanmıyorum 400 tl farka göre detaylı testlerine bakamadım ama

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,164
İsim
Abdullah Aydoğdu
LG'nin çok geri kalır yanı olduğunu sanmıyorum 400 tl farka göre detaylı testlerine bakamadım ama
Detaylı testleri yok ki hocam. Zaten gerekli alet edevatlarla test yapan 1-2 kanal var onlar da ayda yılda 1 monitör inceliyorlar.

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,008
İsim
kilan embappe
Yeni MSİ'ların panelleri çok iyidir hocam.

Top Bottom