CapsLock
80+
Dahası
Lg Ultragear kadar olmasa da bunun fiyatıda güzel gibi
Bunu al daha iyi boşa 400tl vermebunu almayı düşünüyorum alınır mı?
LG'nin çok geri kalır yanı olduğunu sanmıyorum 400 tl farka göre detaylı testlerine bakamadım amaLG mi daha iyi bu mu acaba. Bu monitör kağıt üzerinde daha iyi değerlere sahip. LG'nin önceki serilerinde kontrast hep kötüydü.
Bu monitöründe de aynı şekil min. 700 max 1.000 şeklinde kontrast oranına sahip olduğu yazıyor sitesinde.
Muhtemelen gecikme açısından çok iyi ama kontrast olarak kötü bir monitör. Ayakları da çok uzun olduğu için klavyeyi koyacak yer kalmıyor..
Detaylı testleri yok ki hocam. Zaten gerekli alet edevatlarla test yapan 1-2 kanal var onlar da ayda yılda 1 monitör inceliyorlar.LG'nin çok geri kalır yanı olduğunu sanmıyorum 400 tl farka göre detaylı testlerine bakamadım ama
Yeni MSİ'ların panelleri çok iyidir hocam.LG mi daha iyi bu mu acaba. Bu monitör kağıt üzerinde daha iyi değerlere sahip. LG'nin önceki serilerinde kontrast hep kötüydü.
Bu monitöründe de aynı şekil min. 700 max 1.000 şeklinde kontrast oranına sahip olduğu yazıyor sitesinde.
Muhtemelen gecikme açısından çok iyi ama kontrast olarak kötü bir monitör. Ayakları da çok uzun olduğu için klavyeyi koyacak yer kalmıyor..
hocam premium falan alınsa daha uygunamı geliyorBunu al daha iyi boşa 400tl verme