biraz bekle istersen hacıgülün inceleme ihtimali var ben de beklemedeyimMsı katana serisi i7+rtx3070 li laptopum var
9000 lira bütçeyle 2. bir monitör almak istiyorum bunun için MSI ın G274QPF 2K 27inc monitörünü tercih etmelimiyim ?
oyuzden almadim ama indirimdeyken alsamiydiim diyom bazenbiraz bekle istersen hacıgülün inceleme ihtimali var ben de beklemedeyim
fp ve sorunsuzmu acaba onu arastirmam gerekecekGaming gecesinde indirimli 2k monitör gelebilir
ozmn indirime girdimi alayimali güngör burda benzer bir modelini yani yüksek modeli olan qd serisini biraz incelemiş. düşük input ve 1 ms gtg vaadi var qd de 170 hz oc ile iken senin istediğin monitörde direct 170 hz.
İnceleme: MSI G274QPF QD IPS WQHD 27 inch 1ms Gaming monitör incelemesi
Merhaba arkadaşlar MSI G274QPF QD hakkında bir inceleme yazmaya çalışacağım. Bu, 27 inçlik bir WQHD (2560x1440) oyun monitörüdür. 165 Hz yenileme hızı, G-Sync uyumluluğu, Free sync Premium özelliği, HDR400 desteği ve Quantum Dot teknolojisi ile donatılmıştır. Quantum Dot teknolojisi, renk...www.technopat.net
malesef 9k dan asagiya bulamadimhepsiburadada kullanıcı yorumları muhteşem türünden okursan indirim varsa kaçırma
n11 indirim kuponu mevcut 111 tl indirim yapıyor bunu kullan 9k dan aşağısı oluyoozmn indirime girdimi alayim
Mesaj otomatik birleştirildi:
malesef 9k dan asagiya bulamadim
kanka bunun srgb oranı yüzde kaç aradım da bulamadım ya ?Msı katana serisi i7+rtx3070 li laptopum var
9000 lira bütçeyle 2. bir monitör almak istiyorum bunun için MSI ın G274QPF 2K 27inc monitörünü tercih etmelimiyim ?
bende bilmiyom ama burda bulabilecegini umuyomkanka bunun srgb oranı yüzde kaç aradım da bulamadım ya ?
bende bilmiyom ama burda bulabilecegini umuyom
g274qpf.html
kanka bunun srgb oranı yüzde kaç aradım da bulamadım ya ?
benim aklıma bişi takıldı sen biliyorsundur kesin