Z zidane55 80+ Katılım 30 Eylül 2023 Mesajlar 22 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim Yusuf 7 Kasım 2023 #1 buraya video olarak atamıyorum youtubeye attım bır bakarsanız cok svınırm yazarak anlataadım link bu
MiralayErdem 80+ Katılım 25 Ocak 2023 Mesajlar 234 Dahası Reaksiyon skoru 87 İsim aytaç tan 8 Kasım 2023 #2 zidane55 yazmış: buraya video olarak atamıyorum youtubeye attım bır bakarsanız cok svınırm yazarak anlataadım link bu Devamı için tıklayın... Video görülmüyor?
zidane55 yazmış: buraya video olarak atamıyorum youtubeye attım bır bakarsanız cok svınırm yazarak anlataadım link bu Devamı için tıklayın... Video görülmüyor?
Z zidane55 80+ Katılım 30 Eylül 2023 Mesajlar 22 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim Yusuf 8 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 MiralayErdem yazmış: Video görülmüyor? Devamı için tıklayın... kaldırdım cunku 9 kısı baktı hicbişey demediler siz anlıyormusnz bu ısten size sorayım resım atarım
MiralayErdem yazmış: Video görülmüyor? Devamı için tıklayın... kaldırdım cunku 9 kısı baktı hicbişey demediler siz anlıyormusnz bu ısten size sorayım resım atarım