BlueLabels
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,036
Selamlar bunun hakkında daha önceden konu açmıştım ilk monitörüm G274QPF ve çok memnundum ayak tasarımları özellikle masamdaki yer olarak gayet iyi yerleşiyordu şimdi sorun yaşadığım için G274QPF-E2 modelini önerdiler bana bir süredir bekliyorum yaklaşık 3 hafta belki daha fazla oldu ama ellerine stok girmediği için ya E2 yada para iadesi öneriyorlar. Aklımdaki soru şu benim monitörümde ne bir sızma ne bir parlama ne bir ölü piksel hiç bir şey yoktu kusursuzdu ben E2 modelini alıcam gibi duruyor ama ilk monitörün parasını iade alıp (10k olması lazım) tekrardan E2 modelini mi alsam çünkü bana gönderdikleri monitörde herhangi bir sorun çıkarsa tekrar servise gidicek beklicem vs vs ve mesela MSI 3 renkli veya 6 renksiz ölü piksel olmazsa garantiye sokup değiştirmiyormuş böyle sorunlar yaşamamak için aklımda 2k fazla verip tekrardan E2 modelini almak var hem kargo sürecini de beklemeyem çünkü E2yi direkt istersem yetkili servis > incehesap > ben şeklinde bir kargo süreci olacak. Fikrinizi merak ediyorum 10-15 civarı 27" 2k monitör önerirseniz mümkünse pivotu vs olsun renkleri canlı ve parlaklığı yüksek olması önemli benim için