Neler Yeni

msi g33m ms-7357 model anakarta işlemci önerisi

Emreakgun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Emre Akgün
Merhaba arkaadaşlar

Elimde msi g33m ms-7357 model anakartı var uzerınde intel core duo E4600 2,40 GHz işlemcisi var. Bu işlemci yerine hangi işlemciyi takabılırım? İleride R7 240 Ekran kartı alacam kardeşim için toparlıyorum bendede monster notebook var pcye o yuzden baska masrarf yapamam işlemci ve ekran kartı alınacak sizden işlemci onerisi almak istiyorum
önerileriniz nelerdir

İyi Günler

En İyi Cevap
1
Anakart eski ve sadece core 2 duo ve quad destekliyor, anakartı değişmek daha iyi olur ama fazla masraf şansı yoksa core 2 quad serisi bi işlemci al birsürü core 2 quad ilanı var alacağın ekran kartına göre seçeriz.

R7 240 almanı önermem onu alacağın fiyata daha iyi şeyler alırsın

Bütçeni belirt ona göre konuşalım bide iyi bir psu alınmalı.

Ram olarak 4x2gb toplam 8gb kullanabilirsin.

Aslında komple yenilemek en mantıklısı ama bütçe sınırlı olduğu zaman sadece işlemci ram ve ekran kartı ile hallediliyor.

Emreakgun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Emre Akgün
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anakarri değiştirmek istemiyorum 4 slotlu anakart 3gb ram var üstünde spu ise 350wat quard işlemcilerden hangisini önerirsiniz bide ekran kartı ne önerirsiniz.

En İyi Cevap
1
Anakarri değiştirmek istemiyorum 4 slotlu anakart 3gb ram var üstünde spu ise 350wat quard işlemcilerden hangisini önerirsiniz bide ekran kartı ne önerirsiniz.
3gb yani çift slot 2+1 gb mi?

Q6600 olabilir daha yüksek quad serilerine gerek yok

Bütçene göre önericem ekran kartı, sistem toplama için en fazla bütçeni belirt.

Elinde psu var ve 350w mi? Markası ne?

Hangi ilde oturduğunu söylersen ona göre ikinci el ilan bakarım ucuz bir şeyler buluruz işlemci zaten en fazla 120 tl

Son düzenleme:

Emreakgun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Emre Akgün
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1 +1+1 3gb ram
Spu frisby 350 wat
Nakitte sıkıntı yok burs alıyorum ustam ama fazla masraf yapmak istemiyorum kardeşim kullanacak video ve Valorant oynasın yeter. Ben monster kullancisiyim ve 2 tane notebook var o yüzden 3. PC fazla yatırmadan yapmak istiyorum

En İyi Cevap
1
1 +1+1 3gb ram
Spu frisby 350 wat
Nakitte sıkıntı yok burs alıyorum ustam ama fazla masraf yapmak istemiyorum kardeşim kullanacak video ve Valorant oynasın yeter. Ben monster kullancisiyim ve 2 tane notebook var o yüzden 3. PC fazla yatırmadan yapmak istiyorum
Frisby kötü bir marka daha iyi bir psu olsa daha iyiydi ama psu nun üstünde bulunan etiketi çekip atabilirsen iyi olur. 12v kanalından ne kadar güç verdiğine bakmak lazım.

Neyse işlemci olarak q6600 seçelim idealdir.

Ekran kartı olarak da aslında gt 1030 olabilir düşük tdp (30w) ye sahip bi kart. Psu ya da uygun.

İlanlara bakıp geleyim belki ucuza daha güzel bir psu buluruz, psu çok önemli kötü bir psu patlayıp yada yanıp yangına sebep olabilir.

Hangi ilde oturduğunu belirtirsen sana yakın nakit ile alacağın ilanlarda bulurum sahibindende kredi kartı (Get) yoluyla olan ilanlar pek güzel değil belki senin ilde daha iyi ilanlar vardır Letgo ya da bakarız ordada çok uygun ürünler var.

Son düzenleme:
Top Bottom