FightForHonor
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 33
PALİT KÖTÜ MORUQ (!)MARDEŞİM EMESAY PAPA VE ASUS EN İYİSİDİR PALİTİ HİÇ DUYMADIM BEN
(!)
Forumda ironi espiri yapmak serbest nazı kampı değil burasıReport edilmek hoşuna gidiyor sanırım
Teşekkür ederim detaylı bilgin içinBen sana açıkladım, seçim senin.
Bir tarafta Gamerock'ta olan çok daha kaliteli 600A VRM, daha kaliteli PCB var
Diğer tarafta 4-5 derece daha serin çalışıp 450A VRM'li kalitesiz PCB'li Gaming X TRIO.
Karar senin.
Trol konu ile forumu kirletmek hoşuna gidiyor sanırım!Report edilmek hoşuna gidiyor sanırım
Hadi ordan msi fanboyuReport edilmek hoşuna gidiyor sanırım
Trol değil gayet normal bir cahillikTrol konu ile forumu kirletmek hoşuna gidiyor sanırım!
Bu gördüğün soğutması çıkmış bir MESEYİ 3070. Çoğu şeyden yoksun boş bir PCB.MSI kötü ürün marka diyen birini zaten kale alıp detaylı cevap yazmam
Öyle deme MSİ daha iyi!Bu gördüğün soğutması çıkmış bir MESEYİ 3070. Çoğu şeyden yoksun boş bir PCB.
Alıntıyı görüntüle
Bu ise Gigabyte' in daha alt level olduğu halde bariz daha dolu ve iyi voltaj koordinesine sahip PCB' sine
Gaming OC
Alıntıyı görüntüle
Msi ab Kaliteli.Bu gördüğün soğutması çıkmış bir MESEYİ 3070. Çoğu şeyden yoksun boş bir PCB.
Alıntıyı görüntüle
Bu ise Gigabyte' in daha alt level olduğu halde bariz daha dolu ve iyi voltaj koordinesine sahip PCB' sine
Gaming OC
Alıntıyı görüntüle
la msi a nolmuş öyle bomboşBu gördüğün soğutması çıkmış bir MESEYİ 3070. Çoğu şeyden yoksun boş bir PCB.
Alıntıyı görüntüle
Gaming OC
Alıntıyı görüntüle
Hadi ordan msi fanboyu
Uzatmayın, vermiş kararını. Para bizim cebimizden çıkmıyor ne de olsa, daha fazla konuyu uplamanın anlamı yok ama ben @Abdullah Hacıgül den cevap bekliyorum mesajlari gördüğünden de eminim.Trol konu ile forumu kirletmek hoşuna gidiyor sanırım!