Msi Gaming X Trio 3090 Termal Pad Önerisi

Reaksiyon skoru
0
Gpu temp : 80 - 81 derece
Hotspot: 90 derece
memory: 100 derece

Sanırım memory için en azından termal pad değiştirme vakti gelmiş. Bana öneri de bulunabilir misiniz?

Msi'ın kendi servisi 1260 tl dedi,
Yakınlarımda değişim yapan bilgisayarcı 3000 tl dedi (Pullsar ice dragon 17 W/m*k kullanacak).
Genellikle kendi elimden gelir böyle şeyler bilgisayarın her tarafını söküp tamir etmişliğim mevcut. Eski ekran kartımın termal macununu değiştirmiştim ancak ped olarak ilk kez değişim yapacağım ancak bir sorun çıkacağını düşünmüyorum.

Sanırım memory için en azından termal pad değiştirme vakti gelmiş. Bana öneri de bulunabilir misiniz?

Yakınlarımda değişim yapan bilgisayarcı 3000 tl dedi (Pullsar ice dragon 17 W/m*k kullanacak).
Genellikle kendi elimden gelir böyle şeyler bilgisayarın her tarafını söküp tamir etmişliğim mevcut. Eski ekran kartımın termal macununu değiştirmiştim ancak ped olarak ilk kez değişim yapacağım ancak bir sorun çıkacağını düşünmüyorum.
Eliniz zaten yatkın, bilgisayarcının dediği gerçekten kaliteli ancak kendiniz yapmanız daha iyi olur fikrimce. Gelid Extreme yeterli olacaktır, önemli olan kalınlığı doğru seçmek siz pedleri çıkarmadan önce ölçün ona göre yenisini alıp koyacaksınız.

Elin yatkınmış zaten kesinlikle kendin yap önemli olan kalınlık onu iyi hesaplaman lazım. Bilindik büyük markalar genelde masraftan kısmak için dandirik şeyler koyuyorlar (Türkiye için en azından) o yüzden kendin alıp yapman daha iyi.

genelde ön için 1.5 mm, arka için 2.0 mm ideal oluyor
en azından yaptıklarımda böyleydi.

İşini her zaman garantiye almak önemli
kartı söküp kumpas yardımı ile ölçüp alman çok daha iyi olacaktır.
ölçümlerini yaptıktan sonra yazarsan sana marka öneririm kendi kullandığım

Geri