Neler Yeni

🔥İndirim MSI Gaming Z RTX 3080 15399 TL

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,348
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Afferin lan dsflpsdfsd. Zerolite engelledi beni ben kaçar.
seni engelleyeli çok oldu .d? daha önceki tartışmalarda da durduk yere amd atıp yok oluyordun AMD fanboylarının fikirleri benim için geçersizdir seninle alakalı bir durum değil aslında :D Kendimde AMD kullanıyorum AMD illettir virüstür millete de yaymaya devam :DD
Mesaj otomatik birleştirildi:

Afferin lan dsflpsdfsd. Zerolite engelledi beni ben kaçar.
Ayrıca yazım şeklinden anladığım kadarıyla daha çocuksun sanırım.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
seni engelleyeli çok oldu .d? daha önceki tartışmalarda da durduk yere amd atıp yok oluyordun AMD fanboylarının fikirleri benim için geçersizdir seninle alakalı bir durum değil aslında :D Kendimde AMD kullanıyorum AMD illettir virüstür millete de yaymaya devam :DD
Seninle yazışırken beynimi kullanma ihtiyacı duymuyorum zaten anlatsam da anlamayacağın şeyleri de sana anlatmıyorum. Git PC kullanmayı öğren öyle gel mümkünse bir daha da mesajlarıma cevap verme ellerin yorulmuştur zaten mesajları göster derken. İkisini de kullandım şükür biliyorum kim nasıl iş yapıyor.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,348
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Seninle yazışırken beynimi kullanma ihtiyacı duymuyorum zaten anlatsam da anlamayacağın şeyleri de sana anlatmıyorum. Git PC kullanmayı öğren öyle gel mümkünse bir daha da mesajlarıma cevap verme ellerin yorulmuştur zaten mesajları göster derken. İkisini de kullandım şükür biliyorum kim nasıl iş yapıyor.
PC kullanmayı öğren diyor :D sen daha doğmamışken sistem topluyor olabilirim o da ayrı bir ironik. Günün 21 saati sanırım bu forumda geçiyor 40.000 mesaj atmışsın biraz hava al oksijen beynine gitsin kullanma ihtiyacı duymuyor değilsin oksijensizlikten kullanamıyorsun.

panizher

80+ Silver

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ
Bu varken 10GB 3080 alınmaz bence. 12gb olsa 6900XT yerine alınabilirdi. Ama 10gb olan 6800xt' yi bile geçemiyor zaten

Nvidia fanboylarına özel yani.
Konuda ki urun varken bu urun alinmaz bence
Amd fanboylarina özel yani

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,348
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,098
İsim
Ali Batmaz
Sadece güç yönünden bakmayın

panizher

80+ Silver
Ayn kanka %20 güçlü kart.

İronik olan kısmı o kadar yılda hiçbir şey katamamış olman sanırım kendine
Ne kadar güçlü olması umrumda değil valla f/p ola bilir fakat yazilim.olarak tek atiyor amdye yayin render olarak tek atiyor amdye ve güven,kalite olarakta amd hiç bir güven vermiyor driver sorunu olsun 3+ yil sonra çıkan sorunlar olsun ve s

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,348
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Ayn kanka %20 güçlü kart.

İronik olan kısmı o kadar yılda hiçbir şey katamamış olman sanırım kendine
Elime 15'ten fazla kart geçti büyük ihtimalle yaşın 15 zaten senin yaşın kadar hem AMD hem Nvidia deneyimleyip kendime birikimlerimi aktardım senin gibi 3-5 FPS testi görüp "aaaa ne güzel kart lan NVIDIA'ya basar" demediğim için kusura bakma :D

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Ne kadar güçlü olması umrumda değil valla f/p ola bilir fakat yazilim.olarak tek atiyor amdye yayin render olarak tek atiyor amdye ve güven,kalite olarakta amd hiç bir güven vermiyor driver sorunu olsun 3+ yil sonra çıkan sorunlar olsun ve s
Driver konusunda aynı fikirde değiliz. Sorunsuz demiyorum ama sorunun kaynağı genelde ekran kartı olmuyor. DA V4.5 olayı gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,955
Üyeler
161,531
Son üye
AkselSYD
Top Bottom