Evet maalesef nvidia fanboyları dolugene fanboylar doluşmuş
Tamam knk AMD bestaç bakalım hogwartısı last of usı 1080pde bile açarken zorlanıyor ray tracing ile
Gene amd fanboylar doluşmuşgene fanboylar doluşmuş
evet oyunlarda best sen 8gb vraminle güzel güzel yaşa 2yıl sonra göreceksin.Tamam knk AMD best
Bir saattir vram övüyorsun yazılım öv de görelim yaawwwEvet maalesef nvidia fanboyları dolu
Çoktan satılmış olacak. Sistemi RTX 5000 veya Arc Battlemage yükselteceğim.evet oyunlarda best sen 8gb vraminle güzel güzel yaşa 2yıl sonra göreceksin.
hocam bn fhdede rx 6600 warzone ooynarken extrem ayarlarda drop yiyorum arada senn diyonki sanki 16/24 gb ekran kartı övüyonAynen knk donmadan takılmadan açıyorum. GDDR6X ve 256 bit sağ olsun hızlı işliyor!
yav he he ağlamayın sizin ki en iyisi kralsınızTamam knk AMD best
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gene amd fanboylar doluşmuş
hocam ne iki yılı fhd de warzone droptan çekilmiyorevet oyunlarda best sen 8gb vraminle güzel güzel yaşa 2yıl sonra göreceksin.
sana 8gb vramle başarılar nvidia fanboyu arkadaşımBir saattir vram övüyorsun yazılım öv de görelim yaawww
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çoktan satılmış olacak.
Eyw eyw.sana 8gb vramle başarılar nvidia fanboyu arkadaşım
analatamazsın hocma o nvidia fanboylarınahocam ne iki yılı fhd de warzone droptan çekilmiyor
hocam bi warzone 2.0 ekstrem ayarlarla oynasanıza bir kaç ayarı düşürün ama aşırı drop yersinizEyw eyw.
Rx 6600 kullandım 2 ay sorunlarını gördüm bir de sıfır aldığın fiyattan 2. el de 2x zarar ederek satmak zorunda kaldığın için amd den soğudum.hocam bn fhdede rx 6600 warzone ooynarken extrem ayarlarda drop yiyorum arada senn diyonki sanki 16/24 gb ekran kartı övüyon
Düşürmüyorum denedim atayım videosunuhocam bi warzone 2.0 ekstrem ayarlarla oynasanıza bir kaç ayarı düşürün ama aşırı drop yersiniz