Neler Yeni

🔥İndirim Msi Gaming Z trio Rx 6800 13499 TL

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,959
İsim
Enver Eryalçın
Konuyla ne alakası var? Bu kartlar oyunları ultrada çok rahat oynatacak kartlar fakat vram yüzüne ultrada kullanamıyorsun sorun güçe göre vrami yetersiz kalması. Zaten videosunu yapmışlar
Bunu at dur bende rx 7600xt ve rx 7700xt çıkınca atacağım bunu :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne nvidia fanboyuymuşsun sen 3070 ti al 2 yıl sonra vram yetmeyince neden nvidia almamalısın göreceksin o dlss de kurtarmayacak
Yetmediği yerde dlss veya ultra dan high düşür bu kadar basit!

Esca

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Can ŞİMŞEK
%80 ni sorunlu %20 si sorunsuz ona denk gelmişiniz servislere sorun bakayım hangi markanın gpusu daha sık bozuluyormuş öğrenin.

Ama dlss3 açınca by by diyoruz görüntü bozulması olmadan ve bir sürü teknoloji sahibi oluyorsun.
eskidendi o 6700xt kullanıyordum ilk aldığım zamanlar haftada en az 1 kere yiyordum sonraki güncellemelerle düzeldi bidaha hiç yemedim, 6900xt aldım asusun sıvı soğutmalı olanından ondada sadece lost ark da watman yiyordum sonra oyunu bıraktım zaten, onun haricinde hiçbir oyunda sorun çıkarmadı bi süre sonra onu da sattım, 4070ti aldım dedim dlss var rtx var herkes nvidia övüyor ne var şunda diye aldım hayal kırıklığına uğradım, warzone 2.0 da 6900xt ye göre 30 40 fps düştü, dlss açıyorum görüntü kalitesi berbat oluyor sanki ekrana bulanık bi film çekilmiş gibi oluyor, battlefield 2042 de denedim ondada aynı sorun vardı zaten rtx e gelecek olursak okadar fps kaybetmeye değecek bi görsellik sunmuyor dlss açsan görüntü güzel olmuyor bu arada max quality de denedim dlss yi, 6900xtx yi sattığıma bin pişman oldum aynısını bulamadım bidaha, bende 7900xtx aldım iyikide almışım

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,959
İsim
Enver Eryalçın
Konuyla ne alakası var anlamadım? Konumuz rx6800 vs 3070ti yetmezse onu da eleştiririz.
Yeni gpu neden hala 8GB çıkartıyor amd abimiz onlar rtx 3070 ti dan güçlüler bir de :D

Grande Terim

80+ Silver
Yetmediği yerde dlss veya ultra dan high düşür bu kadar basit!
high da bile yetmeyince gelen pişmanlık hissi

Yeni gpu neden hala 8GB çıkartıyor amd abimiz onlar rtx 3070 ti dan güçlüler bir de :D
7700xt ile bilgi bile gelmedi ve 7600 3060 gücünde zaten biz şuan 3070 3070 ti gücündeki kartlar için eleştiriyoruz 8gb vrami

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,959
İsim
Enver Eryalçın
eskidendi o 6700xt kullanıyordum ilk aldığım zamanlar haftada en az 1 kere yiyordum sonraki güncellemelerle düzeldi bidaha hiç yemedim, 6900xt aldım asusun sıvı soğutmalı olanından ondada sadece lost ark da watman yiyordum sonra oyunu bıraktım zaten, onun haricinde hiçbir oyunda sorun çıkarmadı bi süre sonra onu da sattım, 4070ti aldım dedim dlss var rtx var herkes nvidia övüyor ne var şunda diye aldım hayal kırıklığına uğradım, warzone 2.0 da 6900xt ye göre 30 40 fps düştü, dlss açıyorum görüntü kalitesi berbat oluyor sanki ekrana bulanık bi film çekilmiş gibi oluyor, battlefield 2042 de denedim ondada aynı sorun vardı zaten rtx e gelecek olursak okadar fps kaybetmeye değecek bi görsellik sunmuyor dlss açsan görüntü güzel olmuyor bu arada max quality de denedim dlss yi, 6900xtx yi sattığıma bin pişman oldum aynısını bulamadım bidaha, bende 7900xtx aldım iyikide almışım
Bunları yaşamıyorum işte bu kadar basit nvidia boşuna pahalıya satmıyor
Nvidia da bu dertler yok ayrıca benim valorant da önerilen sürücü de sorun yaşamama rağmen attığım ticket cevap bile vermeyen amd 👉👈

Ya boş boş muhabbetler kâle bile almamak lazım zamanım değerli
Abi boş muhabbet mi? RX 7600XT, RX 7700 XT yi, RTX 3070 ti güçlü ama 8GB diye burada önermeyecek miyiz?

Son düzenleme:

Esca

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Can ŞİMŞEK
Bunları yaşamıyorum işte bu kadar basit nvidia boşuna pahalıya satmıyor

Nvidia da bu dertler yok ayrıca benim valorant da önerilen sürücü de sorun yaşamama rağmen attığım ticket cevap bile vermeyen amd 👉👈

Abi boş muhabbet mi?
burda demek istediğim watman olayı eskidendi eskiden olsa bunu söylesen haklısın amd yazılımı ile uraşılmaz derdim ama çok nadir artık bitti o dönem

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,959
İsim
Enver Eryalçın
burda demek istediğim watman olayı eskidendi eskiden olsa bunu söylesen haklısın amd yazılımı ile uraşılmaz derdim ama çok nadir artık bitti o dönem
Reddit de full güncel rx 7900xtx sistem toplayan kişiler wattman yaşadığını bildiriyor.

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,959
İsim
Enver Eryalçın
4070 Tİ 4k da vramı yetmediği bildiriliyor.
4k olarak çıkmadı QHD olarak çıktı ve 4k ya pençe atabiliyor vram ağırlıklı olmayan oyunlarda o yüzden rx 7900xt alacağıma rtx 4070 ti alırım.

Aynen Kanzi 3080ti Dururken 3070ti alır millet aynen.
Almasın mining den dolayı aldığı kartı 2-3 ay sonra görüntü de çizgiler belirgin hale gelince benim pişmanlık seviyem 🥲

Ayan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
817
İsim
Mehmet
3060 ti var; 1080p high-ultrada RE4, D4, TLOU hepsinde +7gb vram kullanıyor, 1080p de bile 8gb vram bitti, 8gb kart alıp ölü yatırım yapmayın.

Üstelik 4060 ti 7600 4060 pci exp x8, bellek yemteidği senerroylarda dahada slot darboğaz yapıyor. Örneğin 3060 ti ile 4060 ti arasında 1080 de %10 fark var ama 4k da %3 e düşüyor.

Kendi donanım bilgisi eksiklğinden 3070 ti alıp elinde patlayan çoluk çocuğu dinlemeyin. kendini kandırmaya calısıyor zavallı. Hadi 8gb olmasını geçtim 3070 ti dediğin kart 3070'den sadece %5 güçlü ama güç tüketimi 6X bellek kullanmasından dolayı +100w fazla 3000 serinindeki gitmiş en kötü kartı almış sonra burada ağlıyor.

Top Bottom