Neler Yeni

🔥İndirim Msi Gaming Z trio Rx 6800 13499 TL

Esca

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Can ŞİMŞEK
Rx 7000 serisinde bile var bir de bu forumda eskiden de tartıştık kartlar tanıtılmasına 3-4 ay vardı orada da denildi ki mining den dolayı nvidia satış daha fazla yapıyor rx 7000 çıksın daha nvidia ya göre daha fazla satış yapacak diye gördünüz şuan nvidia Server ve gpu satışlarından şirket değeri 1 trilyon doları geçti hala amd wattman düzeltecek sözde haziran da geliyordu fsr3 hala bir haber bile yok ortada hey gidi hey.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende resim attım rtx 3070 ti da 2 tane var diye rtx 3070 ti kartların da sadece 2 markada 3 pin var biri rog strix, biri de igame vulcan.
yarım saattir mesajları okuyorum bu yorumu görene kadar, bende msi gaming x rx7900xtx var 1 kere olsun watman yemedim sadece 3 kere the last of us da çökme oldu onun sebebi de oyunda optimize yok yalan söylüyorsam ekran kartım yansın :D

Grande Terim

80+ Silver
Yukarda ne yazdım parası olan nvidia alır günü gelince 2 yılda bir değiştirir devam eder yoluna bu parası olan adam için sorun değil. Hiç bir nvidia kartın ben çöpe atılacak kadar değer kaybettiğini görmedim. Şu mining olayında bile ethash algoritmasında nvidia'nın performansı blockchain algosu çözme becerileri ve gücü ortaya çıktı. amd'yi mining döneminde kimse satın almadı alanlarda işi bilmeyenler oldu. bugün en iyi server ekran kartlarını örnek titan serisini üreten firma nvidia. amd işin oyun boyutunda takılı kalırken nvidia teknolojisinin üstüne her sene pasta mumu dikti kutlama yaptı. Her güzelin kusuru olur beni yormuyor yazılımsal sorunlarla uğraştırmıyor oyuncuların ve ofis kullanıcılarının yada firmaların işini oldukça kolaylaştırıyor ve sürekli atılım yapıyor. amd bu saydıklarımı yapsa gider bizde amd alırız neden fazladan para ödeyelim değil mi ? Eksiklerini amd kabul ediyor bu yüzden fiyatı ucuz nvidia'dan bana göre daha da ucuz olması lazım ama neyse.
Zaten amd her zaman oyuncu kartı oldu ve her zaman f/p oldu ama nvidia f/p değil amd her zaman oyuncular aldı nvidia yı iş için aldı çoğu kişi

flitttermice

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
Eray Yılmaz
yarım saattir mesajları okuyorum bu yorumu görene kadar, bende msi gaming x rx7900xtx var 1 kere olsun watman yemedim sadece 3 kere the last of us da çökme oldu onun sebebi de oyunda optimize yok yalan söylüyorsam ekran kartım yansın :D
bende yemedim dostum alırken acayip tırsmıştım denizlide hava 40 dereceleri görüyor çatı katında ısınmadan dolayıda bir şey yemedim arkadaş fanboyluk yapıyor biraz boşver.

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,951
İsim
Enver Eryalçın
hocam allah sizi inandırsın ikinci el rtx 3050 fiyatına 1 k ekleyerek garantili mining görmemiş rx 6700xt msı gaming x aldım 12 gb vram ilede ilerisini garantiledim isterse fiziksel olsun dlss umrumda değil bedavaya aldım kartı tam aldığım sırada arkadaşta 3060 ti almıştı karşılaştırdık aynı kasada aklıma edeyim dedi 1 k da fazla para verdi.
Rtx 3060 ti rx 6700xt geçtiği oyunlar olduğunu biliyorsun de mi? VRAM den kaybediyor şuan rtx 4060 ti 16gb gelirken rx 7700xt neden 12gb dan 8GB düşürüldü amd fazla ayağına sıkmaya çalışmasın tepe taklak gider!

GirayHan

80+ Platinum
Zaten amd her zaman oyuncu kartı oldu ve her zaman f/p oldu ama nvidia f/p değil amd her zaman oyuncular aldı nvidia yı iş için aldı çoğu kişi
amd fiyat performans nvidia fiyatına göre performans kartıdır diyelim.

bana göre amd nvidia'dan 3/2 daha ucuz fiyatına satılması gerekiyor ya neyse :D

Esca

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Can ŞİMŞEK
bende yemedim dostum alırken acayip tırsmıştım denizlide hava 40 dereceleri görüyor çatı katında ısınmadan dolayıda bir şey yemedim arkadaş fanboyluk yapıyor biraz boşver.
arkadaş kesin akp li :D

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,951
İsim
Enver Eryalçın
Steam bak knk full nvidia kart bir tane amd gpu var o da vega8 kesin laptop fazla olduğu için

GirayHan

80+ Platinum
ayrıca ekleyim son 5-6 yıldır nvidia aşırı aç gözlü olmaya başladı. ne demek istediğimi anlayanlar olacaktır eminim.

flitttermice

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
Eray Yılmaz
Rtx 3060 ti rx 6700xt geçtiği oyunlar olduğunu biliyorsun de mi? VRAM den kaybediyor şuan rtx 4060 ti 16gb gelirken rx 7700xt neden 12gb dan 8GB düşürüldü amd fazla ayağına sıkmaya çalışmasın tepe taklak gider!
e muhabet oralara gidicekse 7900 xtx çok daha ucuz ve 24 gb rtx 4080 16 gb bunuda düşün.

Grande Terim

80+ Silver
neden amd baya f/p performansa göre nvidia f/p mi hayır değil 8gb vram kartı 11k dan satıyorlar ha tabii zenginsen nvidia alır 2 yıl sonra değiştirirsin.
amd fiyat performans nvidia fiyatına göre performans kartıdır diyelim.

bana göre amd nvidia'dan 3/2 daha ucuz fiyatına satılması gerekiyor ya neyse :D

GirayHan

80+ Platinum
amd'nin yaptığı her hata her sorun nvidia'nın fiyat politikasını gözden geçirmesine sebeb oluyor. Ben istiyorum ki hata yapmasın amd.

flitttermice

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
Eray Yılmaz

Grande Terim

80+ Silver
Steam bak knk full nvidia kart bir tane amd gpu var o da vega8 kesin laptop fazla olduğu için
Ya zaten nvidia daha fazla satılıyor biliyorum ama insanların hala 8gb vram kartlarını savunmasına üzülüyorum.

Top Bottom