tmm knk sen 3070 ti git 12k ver 2 yıl sonra vram den görecemMining gpusunu anlatma bana knk.
tmm knk sen 3070 ti git 12k ver 2 yıl sonra vram den görecemMining gpusunu anlatma bana knk.
Anlatmaya gerek yok rtx 2060 6gb ile re4 remake'yi dropdan oynayamadım 3 yıllık kartı çöp etmişler anında amd tarafında buldum kendimi lıkır lıkır akıyorum gerçekler ortada ki nvidiadan şaşmazdım şu güne kadar hem daha serin hem daha ucuz hem daha performanslı obs yayın vb zaten yapmıyorum yarı fiyatına 3070 daha ne olsun hem 4 gb vrami hediye.Anlatamıyorsun nvidia fanboylarına bu vram olayını
2k ray tracing ultrada 3070 ti da oyun çöküyorAnlatmaya gerek yok rtx 2060 6gb ile re4 remake'yi dropdan oynayamadım 3 yıllık kartı çöp etmişler anında amd tarafında buldum kendimi lıkır lıkır akıyorum gerçekler ortada ki nvidiadan şaşmazdım şu güne kadar hem daha serin hem daha ucuz hem daha performanslı obs yayın vb zaten yapmıyorum yarı fiyatına 3070 daha ne olsun hem 4 gb vrami hediye.
Rog strix yaz görürsün fiyatlarını3070ti'ın 2.eli Nerde 12K ?
tam olarak buydu sorunum benimde...2k ray tracing ultrada 3070 ti da oyun çöküyor
Mining gpularını nasıl alacak millet?@Abdullah Hacıgül abi ben yorum yapmıyorum. Senin 8 GB yetersiz diye çektiğin video sarı siteyi canlandırmak içinmiş fdgdfgdfggh
2. El canlandırmak için olabilir mi acaba bu mining kartları ile kaynıyor sarı site!
Oradaki rog yazısı için o karta o kadar para ver knk tamam mıRog strix yaz görürsün fiyatlarını
Fsr yazılımsal dlss donanımsal dlss 3 getiriyorum diyince performans artmayacak çekirdek desteklemiyor ama fsr3 amd karta nadıl geliyorsa nvidia da açacak Bir de DLSS, FSR den kaliteli olduğu doğrulandı.ahahaha o değilde ortalık fena karışmış @somoncum @AyazAk4161 hocalarım salın isteyen istediğini alsın, şahsen benim görüşüm istediği teknoloji olsun vram muhhabetinden ve saf güçten dolayı amd olur tabi hangisi daha ucuz ise o olur her zaman fp ürün her zaman daha iyidir 10 yıldan fazla nvidia kullandım yanlış yapıyor biraz dlss 3'ü 2000 ve 3000'ine getircekti şu çekirdek yok bu çekirdek yok boş yapmasınlar amd 10 yıllık kartta fsr 2.0'ı çakıyor sorun olmuyor adamlar 3 yıllık karta bir şey yapamıyor.
Yukarda ne yazdım parası olan nvidia alır günü gelince 2 yılda bir değiştirir devam eder yoluna bu parası olan adam için sorun değil. Hiç bir nvidia kartın ben çöpe atılacak kadar değer kaybettiğini görmedim. Şu mining olayında bile ethash algoritmasında nvidia'nın performansı blockchain algosu çözme becerileri ve gücü ortaya çıktı. amd'yi mining döneminde kimse satın almadı alanlarda işi bilmeyenler oldu. bugün en iyi server ekran kartlarını örnek titan serisini üreten firma nvidia. amd işin oyun boyutunda takılı kalırken nvidia teknolojisinin üstüne her sene pasta mumu dikti kutlama yaptı. Her güzelin kusuru olur beni yormuyor yazılımsal sorunlarla uğraştırmıyor oyuncuların ve ofis kullanıcılarının yada firmaların işini oldukça kolaylaştırıyor ve sürekli atılım yapıyor. amd bu saydıklarımı yapsa gider bizde amd alırız neden fazladan para ödeyelim değil mi ? Eksiklerini amd kabul ediyor bu yüzden fiyatı ucuz nvidia'dan bana göre daha da ucuz olması lazım ama neyse. ben amd maceramı radeon 9200se ekran kartı ile bıraktım. iyi ki de bırakmışım. değişirse gelişirse satın alırım. Bir gün neden olmasın.Knk her zaman sıkıntı olmuyor amd alıp sevenlerde var sen amd rezilliği dersen bende nvidia rezilliği derim 8gb vram koyup 1-2 yıl sonra o kartlar elinde patlayınca neden nvidia almamalısın görüyorsun.
Full hi cap ustam katı kapasitör yok! Daha uzun ömürlü daha kararlı!Oradaki rog yazısı için o karta o kadar para ver knk tamam mı
hocam allah sizi inandırsın ikinci el rtx 3050 fiyatına 1 k ekleyerek garantili mining görmemiş rx 6700xt msı gaming x aldım 12 gb vram ilede ilerisini garantiledim isterse fiziksel olsun dlss umrumda değil bedavaya aldım kartı tam aldığım sırada arkadaşta 3060 ti almıştı karşılaştırdık aynı kasada aklıma edeyim dedi 1 k da fazla para verdi.Fsr yazılımsal dlss donanımsal dlss 3 getiriyorum diyince performans artmayacak çekirdek desteklemiyor ama fsr3 amd karta nadıl geliyorsa nvidia da açacak Bir de DLSS, FSR den kaliteli olduğu doğrulandı.