Neler Yeni

🔥İndirim Msi Gaming Z trio Rx 6800 13499 TL

GirayHan

80+ Platinum
hiçbir yazılım veya wattman sorunu ile uğraşmadım :D
senin uğraşmaman bu sorunların olmadığı anlamına gelmiyor. Kullanıcının yıllardır cinnet getirdiği bir konu hakkında ama ben hiç wattman'la karşılaşmadım demen yine amd'nin rezaletini ortaya çıkarıyor.

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,944
İsim
Enver Eryalçın
Bir de hd7850, gtx 750 ti dan güçlü olmasına rağmen ilk güncellemeyi kesen amd idi hatırlatırım nvidia 1-2 sene daha devam etti.

Strangersupuk

80+ Bronze
işin özetini ben açıklayayım.
1. paran varsa nvidia alırsın kartını her yeni model çıktığında güncellersin
2. paran yoksa amd alırsın wattman sorunları yazılım sorunları ile uğraşır cinnet getirirsin

daha da netleştirmek gerekirse herkesin anlayacağı dilden anlatayım biri ios diğeri android işte. Bu konu yıllardır konuşuluyor ama kimse benim param var nvidia alıyorum yada diğeri benim param olmadığı için amd alıyorum diyemiyor.
iki taraf için de bütçe konuşur bu kadar basit parası olan adam gidipte hiç bir koşulda amd almaz amd'yi de övmez.
İlk yorumuna (Amd'nin alması gereken çok yol olduğuna) tamamen katılıyorum sonuçta son 5 yılda büyük bir atılım yaptı ancak wattman yazılım problemi kısmına katılmıyorum.
Ayrıca dediğin gibi paran varsa Nvidia'nın iyi serilerinden al AMD Fiyat performans işi.

alican mansuroğlu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
alican mansuroğlu
senin uğraşmaman bu sorunların olmadığı anlamına gelmiyor. Kullanıcının yıllardır cinnet getirdiği bir konu hakkında ama ben hiç wattman'la karşılaşmadım demen yine amd'nin rezaletini ortaya çıkarıyor.
kanka söylediğin birbirini tutmuyor sen amd alır wattman alırsın yazılımsal sorun yaşarsın cinnet geçirirsin dedin bende amd aldım o sorunları da yaşamadım cinnet te geçirmedim

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,002
İsim
mehmet ali oğuz
Ah ah bunları görünce aklıma asus rog strix lc 6900xt geliyor :D 14k mıydı 15k mı hala görüpde almadığıma pişman olduğum tek amd ürünüdür

GirayHan

80+ Platinum
İlk yorumuna (Amd'nin alması gereken çok yol olduğuna) tamamen katılıyorum sonuçta son 5 yılda büyük bir atılım yaptı ancak wattman yazılım problemi kısmına katılmıyorum.
Ayrıca dediğin gibi paran varsa Nvidia'nın iyi serilerinden al AMD Fiyat performans işi.
ne 5 yılı ? amd ilk ekran kartını piyasaya sürdüğü günden beri yazılımsal sorunlarla boğuşmaya devam ediyor. bu 3-5 yıllık bir hikaye değil. İstediği kadar atılım yapsım vram'i bassın beyin takımı olmadığı sürece görüyoruz işte amd'nin durumlarını. nvidia'nın arge ekibi ve mühendislerini çek amd'ye amd nvidia olur. mesele beyin takımında bitiyor. fiyat performans olayına da katılmıyorum nvidia ile dağlar kadar fark yok mrsp fiyatlarına baktığımızda. amd'nin diğer sorunu verdiğin paranın hakkını verememesi.

Strangersupuk

80+ Bronze
Bir de hd7850, gtx 750 ti dan güçlü olmasına rağmen ilk güncellemeyi kesen amd idi hatırlatırım nvidia 1-2 sene daha devam etti.
750 ti güçlü bir kart değil ki?
hatta 750 ti 780ti'dan daha sonra çıktı girişin de giriş seviyesi bir kart olarak çıktı.
Ben burada amd'yi övmüyorum amd'nin geldiği noktadan bahsediyorum.

Grande Terim

80+ Silver
Knk her zaman sıkıntı olmuyor amd alıp sevenlerde var sen amd rezilliği dersen bende nvidia rezilliği derim 8gb vram koyup 1-2 yıl sonra o kartlar elinde patlayınca neden nvidia almamalısın görüyorsun.

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,944
İsim
Enver Eryalçın
Kanka 8 GB yetersiz. Abdullah. Taner hoca bunun hakkında boşuna mı o kadar emek verip video çekiyor ? Almayın diyor adam 2023 de. Bizi dinlemiyorsun tamam okey de onlari dinlersin belki. Ve Üst de yazdığın konuda haklısın. Amd Nvidia rakip bile değiller bunu biliyoruz. AMD oyuncu dostu bir şirket. He intel yerini alır mı göreceğiz
2. El canlandırmak için olabilir mi acaba bu mining kartları ile kaynıyor sarı site!

SadeceSeyf

80+ Gold

GirayHan

80+ Platinum
kanka söylediğin birbirini tutmuyor sen amd alır wattman alırsın yazılımsal sorun yaşarsın cinnet geçirirsin dedin bende amd aldım o sorunları da yaşamadım cinnet te geçirmedim
anlamak mı istemiyorsun ? sen bu sorunu yaşamadın diye amd'de böyle bir sorun yok olmuyor. milyonlarca kullanıcısı var bu firmanın reddit'e gir bak bakalım wattman sorunu yaşayan ve hatta kartını sokağa fırlatıp fotoğrafını çeken insanları göreceksin :D sen diyorsun ki yerde bir pislik var ben üstünü örttüm görmüyorum. Böyle de anlarım.

Top Bottom