Neler Yeni

❗MSI Garantiye Nereden Bakılır❓

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,271
İsim
Mehmetcan
(Konuya uygun Katagori bulmadım bende monitörle ilgili diye monitör Kategorisinde açtım )

Sa, Beyler Geçenlerde 2.El bir monitör aldım ve Satan Kişide arkadaşından almış ve bildiği kadarıyla Garantisinin Devam Ettiğini Söyledi
Bende Aldıktan sonra Seri Numarasını MSI ve Türkiye'deki Disbiratörü Penta 'nın sitelerindeki Garanti sorgulama alanına girdim ve ikisinde De Sadece ürünün modelini vs. Gösterdi ne satın alma tarihi ne de Garanti Tatihini vs. Hiç bir bilgi göstermiyor

Nereden Nasıl bakabilirim garantisine

Mithril

80+ Silver
(Konuya uygun Katagori bulmadım bende monitörle ilgili diye monitör Kategorisinde açtım )

Sa, Beyler Geçenlerde 2.El bir monitör aldım ve Satan Kişide arkadaşından almış ve bildiği kadarıyla Garantisinin Devam Ettiğini Söyledi
Bende Aldıktan sonra Seri Numarasını MSI ve Türkiye'deki Disbiratörü Penta 'nın sitelerindeki Garanti sorgulama alanına girdim ve ikisinde De Sadece ürünün modelini vs. Gösterdi ne satın alma tarihi ne de Garanti Tatihini vs. Hiç bir bilgi göstermiyor

Nereden Nasıl bakabilirim garantisine
E posta atman lazım msi servisine

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,077
İsim
Emre siyah
faturadan garanti alınıyor çoğu serviste

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Burdan seri no yazıp baktınız mı

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,271
İsim
Mehmetcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Burdan seri no yazıp baktınız mı
Evet hocam sadece ürün adı gösteriyor

MSI Sitesinde ürün eklersek gözükecegini söylüyor ama ürün eklemek için Bı ton bikgi istiyor Fatura'nın fotosunu nerden ne zaman kim adına Ne ile aldık vs. La zaten Faturası elimde olsa niye oradan bakayım çok saçma yani

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Evet hocam sadece ürün adı gösteriyor

MSI Sitesinde ürün eklersek gözükecegini söylüyor ama ürün eklemek için Bı ton bikgi istiyor Fatura'nın fotosunu nerden ne zaman kim adına Ne ile aldık vs. La zaten Faturası elimde olsa niye oradan bakayım çok saçma yani
Fatura yoksa sıkıntı, Penta faturasız da işlem yapmıyormuş olurda garantilik işiniz olursa ,faturayıda bulursanız, fotokopi çekip onu gönderin aslı sizde kalsın yoksa fatura geri gelmiyor, aldığınız kişiye ulaşmanız lazım ilk sahibi bulur aldığı yerden faturayı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,176
Üyeler
172,792
Son üye
LevearstSEFA
Top Bottom