Neler Yeni

Msi GeForce 3060 ti gaming trio z ekran kartı

İncinmişsin dedi

80+ Bronze
Merhabalar. İlk kez PC toplayacağım çok fazla bilgi sahibi değilim son 1 haftadır YouTube’da video izleyip kafamda bir sistem oluşturdum. Fakat ani bir gelişme ile 2. El ekran kartı aldım. Msi GeForce 3060ti gaming trio z modeli. Furmark 66 derece çıkıyor. Fiyat olarak iyi olduğu için aldım. İşlemci 5600 almayı düşünüyorum dar boğaz olur mu? Ve anakart ssd hatta kasa hangi modelleri tercih etmeliyim yardımınıza ihtiyacım var. Teşekkürler 🙏🏼
5600 alırken yanına stok soğutucu alman gerekir.
Perfan 120h al bir de

Nailtkr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Nail Tokur
Kanka Gülmeyiz İnan Söyle Hatta Ona Göre Değerlendirme Yapalım
Kanka 5600 Sana Yetecektir Hatta Artar Bende 5500 intelden İyi Yani Anakart Olarak Ryzen İçin 450-550-560-570 Seçenekleri Var B450 Giriş Seviye Bende Kullanıyorum 1 Adet M2 Slotu Var 2 Kanal 64 Gb 4400 MHz Ram Destekliyor 4 tane sata Girişi Var B550 4 Adet Ram Slotu Ve 2 Adet m2 Slotu Var 128 Gb Ya Kadar Ram Destekliyor Sen Bu Kadar Şey Yapmicaksan B450 Al Fakat Tavsiyem Asus B450m-k ll
Reis teşekkür ederim güzel önerilerin için. Lol oynuyorum bu arada 😊
Mesaj otomatik birleştirildi:

işlemci olarak 5600 kesinlikle öneririm. cache 35 mb olduğu için ekran kartını rahatlıkla besleyecektir. kasayı mesh panel al (bir arkadaş önü cam demiş mesh panelin önü cam değil ızgara olur içeriye hava akışı sağlaması için)
5600 işlemci için b550 anakart öneririm marka modelini kendi bütçene göre seçmelisin.
mesh panel kasa önerim( belki daha uyguna kasa+psu beraber bulabilirsin):
Peki kasa psu beraber olması mı iyi yoksa psu ayrı mı alayım kardom

Kan
sorudan bağımsız kaça aldın ve 5600 o kartı rahat rahat besler dar boğaz da olmaz anakart b550 alman lazım ki tak kur mantığında olsun ssd hakkında bilgim yok. kasa olarak da büyük bir şey almalısın kart 33CM falan sanırsam thermaltake , Deepcool , cooler master , corsair kasalarına bakabilirsin benim bildiğim en genis kasa üretenler
sorudan bağımsız kaça aldın ve 5600 o kartı rahat rahat besler dar boğaz da olmaz anakart b550 alman lazım ki tak kur mantığında olsun ssd hakkında bilgim yok. kasa olarak da büyük bir şey almalısın kart 33CM falan sanırsam thermaltake , Deepcool , cooler master , corsair kasalarına bakabilirsin benim bildiğim en genis kasa üretenler
Brom 6500₺ geldi. Kasa bulamadım bir türlü ama halledicez inşallah. Anakart b550 dediğiniz gibi en iyi seçim olucak sanırım

https://www.vatanbilgisayar.com/ram...w-fanli-600w-80plus-midt-atx-gaming-kasa.html bence gayet iyi kasa knk f/p hem güç kaynağı içinde geliyor

Knk benim sana tavsiyem git XFX RX 6750 XT al incehesapta ucuz performans olarak 3070ti la kapışıyor

Knk benim sana tavsiyem git XFX RX 6750 XT al incehesapta ucuz performans olarak 3070ti la kapışıyor

https://www.vatanbilgisayar.com/sam...-ssd-okuma-hizi-3100mb-yazma-hizi-2600mb.html bu güzel ssd eğer hafızası düşükse yine samsungun 1tb lık var onu al

https://www.vatanbilgisayar.com/gsk...s-v-ddr4-3600mhz-cl18-1-35v-dual-kit-ram.html ram olarakta bunu al en verimlisi bu
Kankam bütün önerilerin için teşekkür ederim 🙏🏼

Son düzenleme:

yckutay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Yusuf Can Kutay DEMİR
Instagram
@yckutay
Steam
yckutay
Twitter
yckutay
Peki kasa psu beraber olması mı iyi yoksa psu ayrı mı alayım kardom
fiyatına göre bak kardeşim psular tek başına 800*900den başlıyor kasalar 1000 civarı.
Ama bazı sitelerde kasa+psu 1500 falan bulabilirsin diye öyle bir öneri yaptım

Top Bottom