Oynarsın fakat tat alamazsın. 60 FPS'yi anca görür.Merhaba arkadaşlar
MSI GeForce GT 710 2GD3H LP 2GB DDR3 64 Bit Ekran Kartı almak istiyorum şimdilik işimi görmesi için bu ekran kartı ile csgo valorant falan oynuyabilir miyim
Tat alamazsın Yani sinirin bozulabilir ama açarmı açar.Merhaba arkadaşlar
MSI GeForce GT 710 2GD3H LP 2GB DDR3 64 Bit Ekran Kartı almak istiyorum şimdilik işimi görmesi için bu ekran kartı ile csgo valorant falan oynuyabilir miyim
Oynatır. Ama oynatması göreceli bir kavram. Daha farklı bir ekran kartı düşünün.Merhaba arkadaşlar
2.el baksan daha iyilerini bulabilirsin ben 500 TL'ye 650 ti boost almıştım meselaNapiyim eskiden 1030un yüzüne bakmazdım şimdi onu bile alamıyorum
2.elde o fiyata hd6950 2gb var onu önerririm çok iyi karttır o fiyata gt 710 un en az 3katıNapiyim eskiden 1030un yüzüne bakmazdım şimdi onu bile alamıyorum
oynarsında max 40 fps alır tahminen.Merhaba arkadaşlar