Ekran Kartı - Ekran Kartı Modelleri - n11
Asus, Nvidia ve ATI gibi markalardan oluşan ekran kartı modelleri n11'de. Uygun fiyatlı ekran kartı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
www.n11.com
Çok saçma bir yorum.Ben en pahalı modellerden olan Aorus Xtreme 9K ya aldım hocam.Nerede yaşıyorsunuz ?daha bugün mining yapılmış rtx 3080 için ikince elde 28 bin TL'ye satıldığını gördüm.gaming z ve bu kadar ucuz olması bana pek güvenli gelmiyor
Hocam satışta var 3080 19 bine falan. 28 bin veren gerçekten kazıklanmış. 19 bin dediğim 0 bu arada.daha bugün mining yapılmış rtx 3080 için ikince elde 28 bin TL'ye satıldığını gördüm.gaming z ve bu kadar ucuz olması bana pek güvenli gelmiyor
daha bugün mining yapılmış rtx 3080 için ikince elde 28 bin TL'ye satıldığını gördüm.gaming z ve bu kadar ucuz olması bana pek güvenli gelmiyor
https://www.hepsiburada.com/msi-nvi...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.21.7daha bugün mining yapılmış rtx 3080 için ikince elde 28 bin TL'ye satıldığını gördüm.gaming z ve bu kadar ucuz olması bana pek güvenli gelmiyor
8 bindir odaha bugün mining yapılmış rtx 3080 için ikince elde 28 bin TL'ye satıldığını gördüm.gaming z ve bu kadar ucuz olması bana pek güvenli gelmiyor
Mining yapılmış 3080'e o parayı veren olabilir doğaldır, aklı olsa zaten o para etmeyeceğini anlardı. Bu kartların değeri ikinci elde en fazla 15k eder. O da durumuna göre değişir 11'e 12'ye de bir sürü var.daha bugün mining yapılmış rtx 3080 için ikince elde 28 bin TL'ye satıldığını gördüm.gaming z ve bu kadar ucuz olması bana pek güvenli gelmiyor