ilk başta bende bu şekilde düşünüyordum kullanınca bu boyut tam keyif monitörü31.5 fazla büyük be
Hikaye için evet de rekabetçi + hikaye için 2k istiyorum ben o yüzden 27 daha uygun bana. CS için 27 bile büyük de yapacak bir şey yok.ilk başta bende bu şekilde düşünüyordum kullanınca bu boyut tam keyif monitörü
Neyin hikayesi ben boyut olarak 31,5" tam keyif monitörü diyorum evde 24,5" Omen 25i küçük geliyor, iş yerinde 27" ekranda küçük geliyorHikaye için evet de rekabetçi + hikaye için 2k istiyorum ben o yüzden 27 daha uygun bana. CS için 27 bile büyük de yapacak bir şey yok.
İşte PC'yi kullanma amacına göre değişiyor. Oyunlar için bahsettim ben. İş ve Film için daha büyüğü bile olur.Neyin hikayesi ben boyut olarak 31,5" tam keyif monitörü diyorum
Özellikle rekabetçi oyunlarda gereksiz göz yoruyor büyük monitör .İşte PC'yi kullanma amacına göre değişiyor. Oyunlar için bahsettim ben. İş ve Film için daha büyüğü bile olur.
yırtılmanın büyük ekranla alakası yokbende alacaktım geçen ay aynısında fakat ağırlıklı olarak fps oyunu oynadığım için mağaza çalışanı ve çevremden bu kadar çok büyük inçli monitör önermediler yırtılmalar vs olur deyince bende 27 inç aldım ve fazlasıyla çok memnunum.
yırtılmanın büyük ekranla alakası yok