Neler Yeni

MSI GG FORGE GK310 GAMİNG KLAVYE

rasitozbkk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
raşit özbek
Selamlar Jinerji de böyle bir klavye gördüm. Kullanan var mı ? Sizce alınır mı

Ekler

• IMG_4015.png
    IMG_4015.png
    952.7 KB · Hit: 59
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emre Keser
Daha bugün geldi klavye ama ayar yapma konusunda çok zorlanıyorum. MSI center uygulamasından ışık ayarı yapacağım yer çıkmıyor sadece klavye üzerinden modları değiştirebiliyorum. İtopyadan aldım ben ingilizce karakterli gözüküyordu fotoğrafında ama Türkçe karakterlerle geldi, enteri büyük shifti küçük. Hiçbir yerde klavyeyle ilgili bir şey bulamadım doğru düzgün tek bulabildiğim 45 saniyelik bir tiktok incelemesi. Ayrıca Fn hangi tuşlarla çalışıyor klavyede yazmıyor.

rasitozbkk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
raşit özbek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Daha bugün geldi klavye ama ayar yapma konusunda çok zorlanıyorum. MSI center uygulamasından ışık ayarı yapacağım yer çıkmıyor sadece klavye üzerinden modları değiştirebiliyorum. İtopyadan aldım ben ingilizce karakterli gözüküyordu fotoğrafında ama Türkçe karakterlerle geldi, enteri büyük shifti küçük. Hiçbir yerde klavyeyle ilgili bir şey bulamadım doğru düzgün tek bulabildiğim 45 saniyelik bir tiktok incelemesi. Ayrıca Fn hangi tuşlarla çalışıyor klavyede yazmıyor.
Hocam teşekkür ederim yorumunuz için. Ben de o videoya denk geldim gerçekten hiçbir yerde incelemesi yok klavyem yarın gelince incelemesini paylaşacağım

CroMagnon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet Ataç
İncelemesini yaptınız mı? Bende almayı düşünüyorum bir sorun yaşadınız mı hissiyatı nasıl yazı yazmakta zorluk çıkartıyor mu beğendiniz mi hoşunuza giden veya gitmeyen yönlerini anlatır mısınız ayrıca hiç bir yerde fotoğrafı yok acaba çekip yükleyebilir misiniz buraya

Cheerios

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Deniz
switch markası nedir bilen varmı ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular