onurkaplan
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 677
Yukardaki klavyeyi aldım 3 gün önce 850 TL civarına geldi şuanda fiyatına zam yapmış.
H.O mu G.O mu Sizce
hocam low profil olanı benim hoşuma gitmiyor belki siz severseniz iyi fiyata almışsınız h.oAlıntıyı görüntüle
Yukardaki klavyeyi aldım 3 gün önce 850 TL civarına geldi şuanda fiyatına zam yapmış.
H.O mu G.O mu Sizce
daha önceden deneyimledim sadece fiyat kısmında kafam karıştı çünkü doğru düzgün satan site yokhocam low profil olanı benim hoşuma gitmiyor belki siz severseniz iyi fiyata almışsınız h.o
daha önceden deneyimlediğim bir ürün kuzenim kullanıyor 3 4 ay önce almıştı sadece fiyat kısmı kafamı karıştırdı çünkü nette bilgisi yok garip bir şekildeGK20 Kullanıyorum Bunuda Almak istiyorum Kullanıp buraya yazarmısınız merak ediyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Fiyatı iyi h.o
iyi yapmışsınız yanlış hatırlamıyorsam kailh veya gateron switch kullanıyordu çok iyidaha önceden deneyimledim sadece fiyat kısmında kafam karıştı çünkü doğru düzgün satan site yok
hocam low profil olanı benim hoşuma gitmiyor belki siz severseniz iyi fiyata almışsınız h.o
ARkadaşlar az önce klavye geldi satıcı büyük olan versiyonu göndermiş.GK20 Kullanıyorum Bunuda Almak istiyorum Kullanıp buraya yazarmısınız merak ediyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Fiyatı iyi h.o
amazonda 800 TL'ye dahi gördüm low profile sevmediğimden almamıştım hoAlıntıyı görüntüle
H.O mu G.O mu Sizce
Ben olsam o fiyata mk61 alirdim ama h.o iyi fiyat icinde kailh white switch var kaliteli switch
ufak modelini istemiştikamazonda 800 TL'ye dahi gördüm low profile sevmediğimden almamıştım ho
senin için çok sorun değilse kullanabilirsinufak modelini istemiştik
büyük modeli gelmiş.
iade etsem mi bilemedim şuanda aldığım fiyata yok