MSI Gg Vıgor Gk50 Low Profıle Tkl Tr

onurkaplan

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
677
1656404040103.png

Yukardaki klavyeyi aldım 3 gün önce 850 TL civarına geldi şuanda fiyatına zam yapmış.
H.O mu G.O mu Sizce

GK20 Kullanıyorum Bunuda Almak istiyorum Kullanıp buraya yazarmısınız merak ediyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fiyatı iyi h.o

hocam low profil olanı benim hoşuma gitmiyor belki siz severseniz iyi fiyata almışsınız h.o
daha önceden deneyimledim sadece fiyat kısmında kafam karıştı çünkü doğru düzgün satan site yok

GK20 Kullanıyorum Bunuda Almak istiyorum Kullanıp buraya yazarmısınız merak ediyorum

Fiyatı iyi h.o
daha önceden deneyimlediğim bir ürün kuzenim kullanıyor 3 4 ay önce almıştı sadece fiyat kısmı kafamı karıştırdı çünkü nette bilgisi yok garip bir şekilde

daha önceden deneyimledim sadece fiyat kısmında kafam karıştı çünkü doğru düzgün satan site yok
iyi yapmışsınız yanlış hatırlamıyorsam kailh veya gateron switch kullanıyordu çok iyi

hocam low profil olanı benim hoşuma gitmiyor belki siz severseniz iyi fiyata almışsınız h.o

Fiyatı iyi h.o
ARkadaşlar az önce klavye geldi satıcı büyük olan versiyonu göndermiş.
fena durmuyor ben özelikle ufak olanı istemiştim
sizce iade etmelimiyim ?

Ben olsam o fiyata mk61 alirdim ama h.o iyi fiyat icinde kailh white switch var kaliteli switch

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,785
Üyeler
189,326
Son üye
Muh4mmdxw
Geri