Neler Yeni

❌İndirim Bitti! MSI GM08 Clutch Mouse 99 TL

mstcnt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Mesut Can
Aldık bakalım teşekkürler hocam

şahin doğan

80+ Platinum
dandik mouse, donanım arşivi videosunu çektiğinde almıştım 5 tl etmez öyle diyim

ofa1903

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
o.f.a
MSİ ana kart almıştım 5 sene önce yanında hediye vermişlerdi :D

ddy34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
488
İsim
Mert
SPK 9403 var Gamepower URSA var. Bu neden olacak bilmiyorum ama aldım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mücahit Talha Göker
dandik mouse, donanım arşivi videosunu çektiğinde almıştım 5 TL etmez öyle diyim
Sizin yorumunuz çok önemli belliki siz mouse kullanmışsınız çünkü herkes olumlu yorum yapmış siz anlatabilirmisiniz olumsuz yönlerini ?
Alttaki kaydırmaz ayakların kalitesi,dpi hassasiyeti,plastik malzeme kalitesi vs elleri terleyenler için lekeleme iz bırakma yaparmı ?
Bende bir rampage mouse var şuan herşeyi berbat uzun kullanımda boyası silindi takılma yapıyor değiştirip bunu almayı düşünüyorum siz tecrübelerinizi paylaşırmısnız

Arax

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
471
İsim
Aras Alsanç

şahin doğan

80+ Platinum
Sizin yorumunuz çok önemli belliki siz mouse kullanmışsınız çünkü herkes olumlu yorum yapmış siz anlatabilirmisiniz olumsuz yönlerini ?
Alttaki kaydırmaz ayakların kalitesi,dpi hassasiyeti,plastik malzeme kalitesi vs elleri terleyenler için lekeleme iz bırakma yaparmı ?
Bende bir rampage mouse var şuan herşeyi berbat uzun kullanımda boyası silindi takılma yapıyor değiştirip bunu almayı düşünüyorum siz tecrübelerinizi paylaşırmısnız
mouse un sol ve sağ clickleri aldıktan 2 ay sonra takılma yapmaya ve fazla ses yapmaya başladı kirli bir insan olsam yemeğimi vs masada yiyor olsam belki araya bir şeyler kaçmıştır ondan oluyor diyebilirdim ama aksine çok temiz insanım masamı her gün siliyorum ona rağmen takılma ve fazla ses yapıyordu, scroll lock gıcırtı sesi yapıyordu, eli terleyen biri değilimdir o konuda bir şey diyemem, plastiği şuan alacağın 35 tl lik mouse ile aynıdır emin olabilirsin, dpi için uygulamasını yüklediğimde pc kafayı yiyordu özel dpi ayarlaması yapamadım.

SendyGood

80+ Bronze

Jeeareen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Mustafa Yeşil
Top Bottom