Rica ederim hocam gayet kullanışlı bir mouseAldık bakalım teşekkürler hocam
İyi yapmışsın yarın birgün istesekte alamayız bu fiyata al koy kenara bozulunca kullanırsın.SPK 9403 var Gamepower URSA var. Bu neden olacak bilmiyorum ama aldım.
Sizin yorumunuz çok önemli belliki siz mouse kullanmışsınız çünkü herkes olumlu yorum yapmış siz anlatabilirmisiniz olumsuz yönlerini ?dandik mouse, donanım arşivi videosunu çektiğinde almıştım 5 TL etmez öyle diyim
mouse un sol ve sağ clickleri aldıktan 2 ay sonra takılma yapmaya ve fazla ses yapmaya başladı kirli bir insan olsam yemeğimi vs masada yiyor olsam belki araya bir şeyler kaçmıştır ondan oluyor diyebilirdim ama aksine çok temiz insanım masamı her gün siliyorum ona rağmen takılma ve fazla ses yapıyordu, scroll lock gıcırtı sesi yapıyordu, eli terleyen biri değilimdir o konuda bir şey diyemem, plastiği şuan alacağın 35 tl lik mouse ile aynıdır emin olabilirsin, dpi için uygulamasını yüklediğimde pc kafayı yiyordu özel dpi ayarlaması yapamadım.Sizin yorumunuz çok önemli belliki siz mouse kullanmışsınız çünkü herkes olumlu yorum yapmış siz anlatabilirmisiniz olumsuz yönlerini ?
Alttaki kaydırmaz ayakların kalitesi,dpi hassasiyeti,plastik malzeme kalitesi vs elleri terleyenler için lekeleme iz bırakma yaparmı ?
Bende bir rampage mouse var şuan herşeyi berbat uzun kullanımda boyası silindi takılma yapıyor değiştirip bunu almayı düşünüyorum siz tecrübelerinizi paylaşırmısnız
Amazondan almak daha mantıklı bir şey olduğunda amazonu aradığınızda değişim yapıp sıfırını gönderiyorlar bende amazondan almıştım.
150 ye corsair katar pro daha mantıklı bence. ha 50 tl veremeyecek durumda olanlar için alınabilir. sensörü olsun makrosu olsun daha iyi bir mouse ayrıca rgb.Msı Gg GM08 Clutch GM08 Optik Oyuncu Mouse
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fiyat çok uygun mouse bakanlar için.
Hepsiburadayı iptal edip buradan 12 ay taksitle aldım Teşekkürler.