İyi kazık sallamış bilgisayarcı.BİLGİSAYARIMIN PSU SU BOZUK BİLGİSAYARCIYA DANISTIGIM ZAMAN BANA 680 TL DEDİ 600W LIK ZALMAN MARKA BENIM O KADAR BÜTÇEM YOK YARDIMCI OLURMUSUNUZ
Bu attığım PSU 650W 80+ bronze sertifikalı, @Abdullah Hacıgül Hocam yakın zamanda Gamepower PSU lar için bir rehberde anlatmıştı, güvenilir, gönül rahatlığıyla alıp kullanabilirsiniz.@$ilentX neye bakıyoruz psu da nasıl olduğuna felan
@Abdullah Hacıgül Güzelce açıkladı bende canlı bomba sanardım ama öyle değilmiş.@$ilentX bende şimdi internette gamepower ürünlerine bakıyordum herkes canlı bomba yazmış araştırıyordum sağol
doğru yazmışlar@$ilentX bende şimdi internette gamepower ürünlerine bakıyordum herkes canlı bomba yazmış araştırıyordum sağol
Gamemax in 10sene önce piyasaya sürdüğü ürün gamepower adı altında şimdi ülkemizde.@Abdullah Hacıgül Güzelce açıkladı bende canlı bomba sanardım ama öyle değilmiş.
Kardeşim senden ricam bir sonraki konunda konuyu hepsi büyük yazma başlığında ilk harflerini büyük yaz.BİLGİSAYARIMIN PSU SU BOZUK BİLGİSAYARCIYA DANISTIGIM ZAMAN BANA 680 TL DEDİ 600W LIK ZALMAN MARKA BENIM O KADAR BÜTÇEM YOK YARDIMCI OLURMUSUNUZ