🔥İndirim Msi Hava Soğutucu 🔥1.299₺ + 20$ Steam Kodu Hediye !

kaliteli duruyor daha test etmedim ama thermalright'ın 120 liklerinden bir tık daha kaliteli geldi bana
Değil hocam, yükte 20 derece farkediyor iki üründe. Thermalright 60 üstüne çıkmazken bu 80 de tutuyor

eğer öyleyse kötüymüş, thermalright 120 king kullanmıştım valla güzel soğutuyordu ama değişiklik olsun diye bunu aldım full siyah setup için.
Valla beş para etmez bir ürün bence bu ama, soğutucusu olmayan biri için 20 dolarlık kodla birlikte alınabilir, bence gereksiz olmuş sizin için.

Valla beş para etmez bir ürün bence bu ama, soğutucusu olmayan biri için 20 dolarlık kodla birlikte alınabilir, bence gereksiz olmuş sizin için.
soğutucu bende de yok şuan :D normalde 2 fanlı thermalright düşünüyordum ama fiyatları acayip değişmiş çekilmişler herhalde.

Değil hocam, yükte 20 derece farkediyor iki üründe. Thermalright 60 üstüne çıkmazken bu 80 de tutuyor
1763059382192.webp

Bu gün, incelemesini yapan bir forum üyesi vardı. Ben o konudan yola çıkarak 20 derece fark var dedim hocam.
bu soğutucu ile alakalı acayip garip bilgiler var ben çözemedim zaten, biri diyor yükte 60 derece geçmedi biri diyor boşta 60 derece biri diyor 80 derece oldu, yarın test edeceğim zaten görmüş olurum ortalama ne performans veriyor.

bu soğutucu ile alakalı acayip garip bilgiler var ben çözemedim zaten, biri diyor yükte 60 derece geçmedi biri diyor boşta 60 derece biri diyor 80 derece oldu, yarın test edeceğim zaten görmüş olurum ortalama ne performans veriyor.
hocam bende almayı düşünüyorum şöyle valo cs rdr2 tarzı oyunlarda test edip söyler misiniz

hocam bende almayı düşünüyorum şöyle valo cs rdr2 tarzı oyunlarda test edip söyler misiniz
yukarıda attığım grafiğe güvenebilirsiniz, işlemciniz o tarz bir şeyse yani peek 70 derece falan gezer en fazla.
test edip yine söylerim unutmazsam, çok farklı çıkmaz ama işlemci de önemli tabi grafik biriminiz varsa ekstra sıcak çalışıyor bazı işlemciler.

Geri