Neler Yeni

Yardım MSI Immerse GH50 Ayrılabilir Mikrofonlu USB Kablosuz Gaming (Oyuncu) Kulaklık

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
473
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
MURAT GÜLLÜ
O fiyatlara Cloud III Alabilirsin hocam.

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
473
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
MURAT GÜLLÜ
Valla hocam şikayet olmayan ürün yok. Dünyanın en iyi kulaklığını yapsan yine onada kılıf uyduruyorlar. Ben 7-8 aydır kullanıyorm hiç bir sorunum şikayetim yok.

Amazondan alıp denersin beğenmezsen iade edersin.

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
473
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Valla hocam şikayet olmayan ürün yok. Dünyanın en iyi kulaklığını yapsan yine onada kılıf uyduruyorlar. Ben 7-8 aydır kullanıyorm hiç bir sorunum şikayetim yok.

Amazondan alıp denersin beğenmezsen iade edersin.
tamam anladım da bu ürünü cloud ııı den daha kötü olduğunu düşündüren ne ikisi ni de kullandınız mı ya da özelliklerini karşılaştırdınız mı

Btengin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Batuhan Engin
Ses kalitesi ve malzeme kalitesi olarak güzel ürün, ben bluetooth da olsun isterdim. Pil ömrünün yeterli olduğunu düşünmüyorum bence daha uzun olabilirdi. Ses seviyesi olarak daha yüksek ses şiddetine sahip bir kulaklık deneyimlemedim diyebilirim, gerçekten ses şiddeti oldukça fazla.

Artılarına eksilerine bakıp muadilleri ile kıyaslanabilir, bence tercih edilebilir bir ürün.

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
473
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ses kalitesi ve malzeme kalitesi olarak güzel ürün, ben bluetooth da olsun isterdim. Pil ömrünün yeterli olduğunu düşünmüyorum bence daha uzun olabilirdi. Ses seviyesi olarak daha yüksek ses şiddetine sahip bir kulaklık deneyimlemedim diyebilirim, gerçekten ses şiddeti oldukça fazla.

Artılarına eksilerine bakıp muadilleri ile kıyaslanabilir, bence tercih edilebilir bir ürün.
22 sat bana yeterli aslında bununki 22 saat daha azı bile olsa bence sorun olmaz o kadar süre bilgisayar başında olan yoktur herhalde :D

Btengin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Batuhan Engin
22 sat bana yeterli aslında bununki 22 saat daha azı bile olsa bence sorun olmaz o kadar süre bilgisayar başında olan yoktur herhalde :D
Ya öyle tabi doğru, düzenli olarak şarj edildiğinde sorun olmaz ama ben aktif olarak Nova 7P kullandığım için gözüme biraz az geliyor :D

oEnesQlf

80+ Silver

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
473
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Top Bottom